«Και είχε ένα φεγγάρι…» – Η πανσέληνος έκανε τους φοιτητές να αφήσουν το διάβασμα!

Με τέτοια σελήνη, σαν αυτή του Φεβρουαρίου, οι νέοι δεν μένουν μέσα…

Πανσέληνο είχε το βράδυ της Τετάρτης και απόψε που το φεγγάρι θα είναι στην χάση του η βραδιά θα είναι γλυκιά, τόσο γλυκιά, όσο και η χθεσινή που το φεγγάρι ήταν στην κορύφωση του.

Η πανσέληνος, σε συνδυασμό με τις καλές θερμοκρασίες που είχε η βραδιά, έκανε αρκετούς νέους να βγουν από τα σπίτια τους και να κατέβουν το βράδυ στο κέντρο της Πάτρας, κάνοντας άλλοι την βόλτα τους και άλλοι πηγαίνοντας για ένα ποτό.


Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι η σελήνη εκστασιάζει την νεολαία, έστω και υποσυνείδητα και όταν έχει πανσέληνο με δυσκολία κρατιέσαι στους τέσσερις τοίχους. Ακόμα και όταν υπάρχει εξεταστική, όπως έχουν οι φοιτητές την περίοδο που διανύουμε. Οι περισσότεροι από αυτούς άφησαν για λίγο το διάβασμα τους, έκαναν πέρα τα βιβλία τους και βγήκαν έξω για να χαρούν καιαυτοί το φως του φεγγαριού.

Η βραδιά άλλωστε ήταν γλυκιά, μαγευτική και η σελήνη της έδινε ένα ακόμα πιο φωτεινό χρώμα, όπως μπορεί να δει κανείς άλλωστε από την φωτογραφία του Γιάννη Σαρηγιάννη, τραβηγμένη από τις σκάλες της Γεροκωστοπούλου…

Διαβάστε Επίσης: Οι έξι αλλαγές στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ από το νέο υπουργείο Παιδείας! 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr