Πρωτοβουλία Γονέων φοιτητών Αρχιτεκτονικών Σχολών ΕΜΠ και ΑΠΘ - ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

H Πρωτοβουλία Γονέων φοιτητών Αρχιτεκτονικών Σχολών ΕΜΠ και ΑΠΘ έχει κινήσει διαδικασίες προκειμένου να αντικρούσει νομικά την αίτηση ακύρωσης που έχουν υποβάλλει οι Σχολές Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ και ΑΠΘ και οι καθηγητές τους, για την ακύρωση του νόμου και των υπουργικών αποφάσεων των μετεγγραφών.

Η επιτυχία της προσπάθειάς μας αυτής εξαρτάται από την, όσο το δυνατόν, μαζικότερη συμμετοχή μας αναφέρει η Πρωτοβουλία Γονέων φοιτητών.

Οσοι φοιτητές έχουν υποβάλλει αίτηση μετεγγραφής και ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον δικαστικό αγώνα ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, καλούνται να αποστείλουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και e-mail) 


στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την 20η Δεκεμβρίου 2014 το αργότερο.

Τέλος σημειώνεται ότι η αντίκρουση της αίτησης ακύρωσης αφορά όλους ανεξαιρέτως τους φοιτητές που επιθυμούν μετεγγραφή, πανελλαδικά, ανεξάρτητα από το σε ποια Σχολή έχουν περάσει.

Πρωτοβουλία Γονέων φοιτητών Αρχιτεκτονικών Σχολών ΕΜΠ και ΑΠΘ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr