Βίντεο πείραμα: Όταν 18 άγνωστοι μεταξύ τους φοιτητές φιλήθηκαν για πρώτη φορά

Μια ομάδα φοιτητών από το Μπρίστολ ζήτησε από 18 νέους και νέες να φιληθούν για πρώτη φορά

Εσείς θα μπορούσατε ποτέ να φιλήσετε ερωτικά ένα άτομο το οποίο δεν γνωρίζετε; Κι αν ναι, ποια θα ήταν η πρώτη αντίδρασή σας;

Αυτό το μεγάλο ερώτημα είχε και μια ομάδα φοιτητών από τον πανεπιστημιακού τηλεοπτικό σταθμό UBTV του Μπρίστολ για αυτό και ζήτησε από 18 νέους και νέες να φιληθούν για πρώτη φορά με κάποιον που δεν έχουν ξαναδεί στη ζωή τους, κι όλα αυτά on camera.


Αρχικά, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, οι φοιτητές χαιρετούν ο ένας τον άλλο για λίγα δευτερόλεπτα και ανταλλάσσουν λίγες κουβέντες, προτού έρθουν σε πιο... στενή επαφή.

Ωστόσο, οι περισσότεροι από τους νέους απεικονίζονται να διστάζουν να φιλήσουν άγνωστα άτομα, ενώ μια νεαρή αποχωρεί πριν ολοκληρώσει το φιλί της, γεγονός που σύμφωνα με τους δημιουργούς του βίντεο σημαίνει ότι οι φοιτητές δεν είναι τελικά και τόσο συνηθισμένοι σε... ξέφρενους ρυθμούς ζωής, ενώ έχουν πολλές αναστολές όσον αφορά στα ερωτικά τους.

    

Πάντως, η ιδέα για το «πρώτο φιλί» δεν είναι καινούρια, αφού και μια Αμερικανίδα είχε σκηνοθετήσει ένα ανάλογο πρότζεκτ πριν από λίγους μήνες. Ωστόσο, σε εκείνη την περίπτωση, 20 άτομα, διαφόρων ηλικιών και από κάθε κοινωνική τάξη φιλήθηκαν on camera, με μεγαλύτερη άνεση.

    

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr