Δείτε τα αποτελέσματα για τα δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια σε φοιτητές

Τα αποτελέσματα για τα δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια σε φοιτητές - Ονόματα των 500 φοιτητών που έχουν επιλεγεί για το Πρόγραμμα Στήριξης των Φοιτητών "Κοντά στους Νέους".

Η Β’ φάση του προγράμματος ολοκληρώθηκε το Νοέμβριο του 2014 και στον ακόλουθο πίνακα θα βρείτε τη λίστα με τους 250 φοιτητές που αναδείχθηκαν από τη διαδικασία επιλογής για το ακαδημαϊκό έτος 2014/2015.

Η Α’ φάση του προγράμματος ολοκληρώθηκε το Μάιο του 2014  και επίσης στον ακόλουθο πίνακα θα βρείτε τη λίστα με τους πρώτους 250 φοιτητές, που αναδείχθηκαν από τη διαδικασία επιλογής για το ακαδημαϊκο έτος 2013/2014. Για την έκδοση των δωρεάν εισιτηρίων κάνετε log in στο site με τα στοιχεία που κάνατε την αίτησή σας και προχωράτε στη συμπλήρωση των αντίστοιχων αιτημάτων. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή βοήθεια σχετικά με το Πρόγραμμα «κοντά στους νέους» μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Μπορείτε να δείτε τα ονόματα των φοιτητών που επιλέχθησαν για το πρόγραμμα «Κοντά στους νέους» εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr