Παράταση απαγόρευσης όρθιων σε μπαρ και κλαμπ - Μέχρι πότε

Παράταση απαγόρευσης όρθιων σε μπαρ και κλαμπ

Στην παράταση του μέτρου απαγόρευσης όρθιων πελατών σε όλα τα νυχτερινά κέντρα προχώρησε η γ.γ. Πολιτικής Προστασίας, προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού. 

«Το μέτρο της απαγόρευσης όρθιων πελατών σε όλα τα νυχτερινά κέντρα, μπαρ, κλαμπ, κέντρα ζωντανής μουσικής, μπαρ-εστιατόρια, καφέ-μπαρ κ.λπ., με δυνατότητα μετατροπής χρήσης σε καταστήματα με τραπεζοκαθίσματα επεκτείνεται έως 31-08-2020», ανέφερε η ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας.


Μέχρι το τέλος Αυγούστου 

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς, μετά την έκρηξη κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα μας στα τέλη Ιουλίου, σε έκτακτη ενημέρωση είχε ανακοινώσει σειρά μέτρων για την αντιμετώπισή της πανδημίας. Ανάμεσά τους και το μέτρο περί απαγόρευσης όρθιων πελατών, το οποίο ίσχυε για μία εβδομάδα.

«Από Δευτέρα 3/8 έως Κυριακή 9/8, για μία εβδομάδα, υπάρχει ρητή απαγόρευση όρθιων πελατών σε όλα τα νυχτερινά κέντρα, μπαρ, κλαμπ, κέντρα ζωντανής μουσικής, μπαρ-εστιατόρια, καφέ-μπαρ, με δυνατότητα μετατροπής χρήσης σε καταστήματα με τραπεζοκαθίσματα», είχε δηλώσει.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr