To ΜΑΣ για τον αποκλεισμό της Νομικής και της ΑΣΟΕΕ από δυνάμεις των ΜΑΤ - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στις 17:00

Το Μέτωπο Αγώνα σπουδαστών για τον αποκλεισμό της Νομικής και της ΑΣΟΕΕ από δυνάμεις των ΜΑΤ - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στις 17:00.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση και τις Πρυτανείες του ΕΚΠΑ και της ΑΣΟΕΕ που σήμερα Πέμπτη 13/11 απέκλεισαν με δυνάμεις των ΜΑΤ τη Νομική και την ΑΣΟΕΕ και χτύπησαν φοιτητές. Αυτές οι ενέργειές τους συνδέονται άμεσα με την απρόσκοπτη υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής κυβέρνησης-ΕΕ ενάντια στην οποία παλεύουν οι φοιτητές. Οι Πρυτανείες εφαρμόζουν το κυβερνητικό δόγμα «νόμος και τάξη» γι΄ αυτό εντείνουν τον αυταρχισμό, την τρομοκρατία, το χτύπημα των αγώνων των φοιτητών.

Καλούμε όλους τους Φοιτητικούς Συλλόγους, όλους τους φοιτητές να καταδικάσουν με αποφάσεις και με τη στάση τους την ένταση του αυταρχισμού και να δυναμώσουν τον αγώνα για τις σύγχρονες ανάγκες μας στις σπουδές, στη δουλειά, στη ζωή.


Καλούμε να πάρουν απόφαση για συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στις 17:00 στα Προπύλαια  του Πανεπιστημίου Αθήνας ενάντια στον αυταρχισμό.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr