Ανοίγει το Σάββατο 8 Νοεμβρίου  η 1η Διεθνής Έκθεση Προσανατολισμού Σπουδών

Η Έκθεση θα είναι ανοικτή το Σαββάτο 8 και την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, από ώρα 11:00 - 20:00

Discover Education Fair, η 1η Διεθνής Έκθεση Προσανατολισμού Σπουδών πραγματοποείται 8 και 9 Νοεμβρίου του 2014 στο Κτίριο «Μηχανουργείο», στην «Τεχνόπολη» του Δήμου Αθηναίων. 

Ο στόχος των οργανωτών είναι να δοθεί η ευκαιρία τόσο στους επισκέπτες, μαθητές/σπουδαστές/φοιτητές όσο και στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα που συμμετέχουν την ευκαιρία να «ανακαλύψουν» ο ένας τον άλλον και να επικοινωνήσουν άμεσα και αποτελεσματικά. Επιδίωξη είναι να παρουσιαστούν οι πιο έγκυρες και πιο πρόσφατες τάσεις στην εκπαίδευση και να έχουν οι μαθητές και φοιτητές αλλά και οι οικογένειές τους λεπτομερή και πλήρη ενημέρωση.


Παράλληλα, και τις δύο ημέρες θα διεξάγονται εκδηλώσεις, παρουσιάσεις, διαδραστικά εργαστήρια (How to create a top CV, How to write a Personal Statement that stands out, κλπ) τα οποία συντονίζονται από ειδικούς στον τομέα της Εκπαίδευσης και της Ψυχολογίας. Ταυτόχρονα, θα προβάλλονται διακεκριμένες ταινίες μικρού μήκους σκηνοθετημένες από μαθητές.

Μέσω αυτής της συνδυασμένης προσπάθειας, στόχος είναι, η εκδήλωση αυτή να λειτουργήσει ως προστιθέμενη αξία δίνοντάς την ευκαιρία της πλέον έγκυρης ενημέρωσης στους ενδιαφερόμενους ώστε να έχουν τη δυνατότητα να προετοιμαστούν κατάλληλα για ένα νέο ξεκίνημα.

Η Έκθεση θα ανοίξει το πρωί του Σαββάτου, ώρα 11:00

Ώρες λειτουργίας: 11 πρωί – 8 μ.μ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Για περισσότερες ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ και για ΕΓΓΡΑΦΗ

http://discovereducation.eu/visitors/   & στο τηλ. 694 7708544

Οι διοργανωτές iStudy Abroad και MM Event Management, είναι μια ομάδα επαγγελματιών του χώρου με πολυετή εμπειρία σε θέματα σπουδών στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο και παρέχουν ολοκληρωμένες εκπαιδευτικές υπηρεσίες συμβάλλοντας ουσιαστικά στην εξυπηρέτηση μαθητών, φοιτητών, σπουδαστών.

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3453548

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.technopolis-athens.com

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεi: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr