Κορωνοϊός: Η στιγμή που 25χρονος με ύποπτο κρούσμα μεταφέρεται σε νοσοκομείο με ειδικές στολές (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Κορωνοϊός: Η στιγμή που 25χρονος με ύποπτο κρούσμα μεταφέρεται σε νοσοκομείο με ειδικές στολές (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνες κυκλοφόρησαν, στις οποίες ένα ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού μεταφέρεται στο νοσοκομείο Χανίων, πρόκειται για άνδρα 25 ετών. Δείτε στις φωτογραφίες και τα βίντεο τις στολές με τις οποίες γίνεται η μεταφορά. 

Και αμέσως ξεκίνησε να υποβάλλεται σε εξετάσεις, ενώ έχει ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και το Υπουργείο Υγείας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο νεαρός, ταξίδεψε στην Ιταλία, τις προηγούμενες ημέρες, ενώ είναι το πρώτο ύποπτο κρούσμα που διαχειρίζεται το νοσοκομείο Χανίων.


Μάλιστα με φωτογραφίες και βίντεο δείχνει το πως μεταφέρθηκε ο άνδρας στο νοσοκομείο:

Ο 25χρονος προσήλθε μόνος του στο νοσοκομείο Χανίων. Τον έβαλαν σε καραντίνα εκτός κτιρίου και, εν συνεχεία, ασθενοφόρο, με τραυματιοφορείς που φορούσαν ειδικές στολές, τον μετέφεραν στον ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο των επειγόντων.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων πιθανόν να χρειαστεί για να βγουν σε δύο 24ωρα.

Λόγω του συγκεκριμένου περιστατικού, όπως δήλωσε ο Υποδιοικητής 7η Υπε, Δημήτρης Αγαπίου, ακυρώνεται η άσκηση ετοιμότητας για τον Κορωνοϊό, η οποία θα γινόταν, σήμερα στις 11 στο Νοσοκομείο Χανίων.

"Το νοσοκομείο είναι έτοιμο, ώστε να αντιμετωπίσει κάποιο κρούσμα κορωνοϊού. Γενικότερα, οι πολίτες πρέπει να είναι ψύχραιμοι, να υπάρχει σωστή και έγκυρη ενημέρωση, επειδή συνεχώς έχουμε αλλαγές των δεδομένων. Ειδικά οι επαγγελματίες υγείας, θα πρέπει να ενημερώνονται συνεχώς".

Είναι πάντως εντυπωσιακό, ότι το συγκεκριμένο κρούσμα έτυχε ακριβώς τη στιγμή που ήταν προγραμματισμένη η άσκηση ετοιμότητας για κρούσματα κορωνοϊού στο Νοσοκομείο Χανίων.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr