Φοιτητικά ΟΡΓΙΑ σε υπόγειο που έχουν νοικιάσει στην Πάτρα!

Πάρτι…με ούζα κάνουν φοιτητές σε υπόγειο που έχουν νοικιάσει κοντά σε κεντρική πλατεία δίπλα από την εκκλησία! Τι συμβαίνει, τι λένε γείτονες και όσοι τους ακούν… να “παρτάρουν”! Βρήκαν υπόγειο τρεις νεαροί φοιτητές και τα κάνουν όλα εκεί! Έχοντας απλώσει τα δίχτυα τους, σε αρκετές παρέες κοριτσιών τόσο μέσα από τους φοιτητικούς κύκλους, όσο και έξω από αυτούς, έχουν μετατρέψει ένα υπόγειο, σε πολυκατοικία, κοντά στην Αγία Σοφία, σε στέκι… ακολασίας.

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι ανάστατοι αφού τις νύχτες σχεδόν σε καθημερινή βάση ακούνε από το υπόγειο φωνές των νεαρών και της παρέας τους!

Τα άτομα που μπαινοβγαίνουν είναι πολλά και κυρίως κορίτσια, ορισμένα από τα οποία έχουν στενές σχέσεις με τα τρία αγόρια που νοικιάζουν το υπόγειο. Το κακό για την γειτονιά είναι ότι στο υπόγειο δεν φέρνουν μόνο τις δικές τους οι τρεις νεαροί, σύμφωνα με το dete.


Δίνουν τα κλειδιά και στους φίλους τους για να φέρνουν και αυτοί τα κορίτσια τους, ενώ όπως αναφέρουν οι γείτονες πολλές φορές έχουν δει αγόρια να μπαίνουν με κορίτσια τα οποία τα είχαν δει τις προηγούμενες ημέρες με άλλους.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr