Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τα ΔΙΕΚ Τουρισμού

Ανακοινώθηκαν τα Αποτελέσματα για τα ΔΙΕΚ τουρισμού

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για την επιλογή καταρτιζομένων στα Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) του πρώην Ο.Τ.Ε.Κ. σύμφωνα με το υπουργείο Τουρισμού.

Συγκεκριμένα το υπουργείο Τουρισμού ανακοίνωσε τα μόρια που συγκέντρωσαν οι υποψήφιοι καταρτιζόμενοι με την υποβολή των προβλεπόμενων δικαιολογητικών, για την εισαγωγή τους στα Ι.Ε.Κ. του Υπουργείου Τουρισμού, για το εκπαιδευτικό έτος 2017 – 2018. 


Οι αλφαβητικές καταστάσεις με τον αριθμό των μορίων των υποψηφίων καταρτιζομένων αναρτώνται α) στην ιστοσελίδα www.mintour.edu.gr , με μέριμνα της Διεύθυνσης Τουριστικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης και  στον Πίνακα Ανακοινώσεων των ΙΕΚ του Υπουργείου Τουρισμού με μέριμνα των Διευθυντών αυτών. Κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα ένστασης για τον αριθμό των μορίων που συγκέντρωσε.

Η ένσταση υποβάλλεται εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών, από Τετάρτη 27.9.2017 έως και Παρασκευή 29.9.2017, είτε αυτοπροσώπως στο Πρωτόκολλο του Υπουργείου Τουρισμού, Λ. Αμαλίας 12, 10557 Αθήνα, με αποδέκτη το Τμήμα Επαγγελματικής Κατάρτισης της Διεύθυνσης Τουριστικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης, είτε μέσω fax ( 210 - 3736185). Η εκδίκαση των ενστάσεων θα γίνει από τριμελή επιτροπή που συγκροτήθηκε με απόφαση της Γενικής Γραμματέως του Υπουργείου Τουρισμού «Σύσταση Επιτροπής εκδίκασης των ενστάσεων επί των μορίων που συγκεντρώνουν οι υποψήφιοι για εισαγωγή στα Ι.Ε.Κ. του Υπουργείου Τουρισμού, εκπαιδευτικής περιόδου 2017 – 2018.».

Την ενημερωτική σελίδα για όλα τα νέα των Δημοσίων ΙΕΚ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr