Εγγραφές στο Δημόσιο ΙΕΚ Δήμου Αποκορώνου

Εγγραφές στο Δημόσιο ΙΕΚ Δήμου Αποκορώνου

Ξεκινά η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν στο ΙΕΚ που και κατά τη φετινή περίοδο θα λειτουργήσουν στο Δήμο Αποκορώνου.

Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται στη διεύθυνση https://diek.it.minedu.gov.gr,  ενώ, σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει μετά από επιλογή των ενδιαφερομένων.


Την ενημερωτική σελίδα για τα Δημόσια ΙΕΚ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Οι εγγραφές αφορούν στο Α' εξάμηνο ειδικοτήτων που έχουν προκηρυχθεί στα Δημόσια ΙΕΚ (Δ.ΙΕΚ) του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, για το εξάμηνο κατάρτισης 2017.

Το ηλεκτρονικό σύστημα άνοιξε την Παρασκευή 25 Αυγούστου και θα κλείσει την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου στις 10.00 το πρωί. Οι προτεινόμενες ειδικότητες του ΙΕΚ Αποκορώνου είναι: Τεχνικός μαγειρικής τέχνης - αρχιμάγειρας, τεχνικός εφαρμογών πληροφορικής για πολυμέσα, τεχνικός γαλακτοκομίας - τυροκόμος και τεχνικός τουριστικών μονάδων και επιχειρήσεων. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου οι ειδικότητες θα λειτουργήσουν εφόσον συγκεντρωθεί ικανός αριθμός ενδιαφερομένων. 

Ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για εγγραφές στα Δημόσια ΙΕΚ

Τις ειδικότητες για το εξάμηνο 2017 Β μπορείτε να τις δείτε ΕΔΩ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr