Συνέλευση του συλλόγου Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ Αττικής

Συνέλευση του συλλόγου Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ Αττικής

Το ΔΣ του Συλλόγου Σπουδαστών Ιδιωτικών ΙΕΚ Αττικής (ΣΥΣΔΙΕΚ) καλεί τους σπουδαστές στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου, το Σάββατο 28 Γενάρη, στις 18.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συνδικάτου Επισιτισμού (Γλάδστωνος 3, πλ. Κάνιγγος, 7ος όροφος).

Στο κάλεσμά του αναφέρει:


«Η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου θα κάνει τον απολογισμό της δράσης του τελευταίου χρόνου. Θα θέσει τους στόχους του επόμενου διαστήματος για το πώς θα οργανωθεί καλύτερα η δουλειά του Συλλόγου, πώς θα παρεμβαίνει σε ακόμα περισσότερες σχόλες. Θα αποφασίσει για τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η μεγαλύτερη συμμετοχή συναδέλφων από περισσότερες σχόλες θα ανοίξει την παρέμβαση του Συλλόγου σε νέους χώρους. Στην εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση πέρα από την παρουσία του κάθε συναδέλφου ουσιαστική κρίνεται και η συμβολή του στις αποφάσεις και τα συμπεράσματα για τις μάχες που δώσαμε, στις ελλείψεις που πρέπει να καλύψει το Διοικητικό Συμβούλιο μπροστά στις δύσκολες συνθήκες που έρχονται.

Ιδιαίτερα για τα νέα μέλη του Συλλόγου η συνέλευση θα βοηθήσει στην εξαγωγή πολύτιμης πείρας, θα αντλήσουν παραδείγματα μέσα από τη συζήτηση, από τα συμπεράσματα των αγώνων που δώσαμε σε μια σειρά σχολές.

Για αυτούς τους λόγους η εκλογοαπολογιστική συνέλευση είναι από τις κορυφαίες συλλογικές διαδικασίες της ζωής του συλλόγου μας.

Μαζί είμαστε πιο δυνατοί!

Καλούμε τους σπουδαστές από τα Δημόσια ΙΕΚ του υπουργείου Παιδείας, του υπουργείου Υγείας, του ΟΑΕΔ και του υπουργείου Τουρισμού, της Αττικής να συμμετάσχουν μαζικά στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, να πάρουν ενεργά μέρος, να δυναμώσουν το Σύλλογό τους, τη φωνή τους μέσα σε κάθε ΙΕΚ, τμήμα και ειδικότητα. Η δράση και λειτουργία του Συλλόγου είναι υπόθεση κάθε σπουδαστή, είτε νέου είτε παλιού, που δεν το βάζει κάτω, δεν σκύβει το κεφάλι, που η φωνή του και το δίκιο του, θέλει να δυναμώνει μέρα με τη μέρα».

Σπουδαστές ΙΕΚ: Διαδηλώσαμε ενάντια στην απαράδεκτη στάση του ΟΑΕΔ

Όλα τα νέα που αφορούν τα ΙΕΚ στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr