Παράσταση διαμαρτυρίας, υπουργείο Παιδείας, φοιτητές ΙΕΚ Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας πραγματοποιούν σήμερα οι φοιτητές ΙΕΚ

Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας πραγματοποιούν σήμερα οι φοιτητές ΙΕΚ  

Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας διοργανώνουν σήμερα Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι, με αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεών τους, οι Σπουδαστές των Δημοσίων ΙΕΚ Κόκκινου Μύλου και Χαϊδαρίου.

Οι σπουδαστές απαιτούν: Κατάργηση της εγκυκλίου για την υποχρεωτική δωρεάν πρακτική. Δεν δουλεύουμε τσάμπα. Πρακτική άσκηση ενταγμένη οργανικά στη μάθηση, Ασφάλιση και πλήρεις αποδοχές με βάση το κατώτερο μεροκάματο του ανειδίκευτου εργάτη. Καμία απουσία σε εργαζόμενους σπουδαστές για τις ώρες που εργάζονται. Ούτε ένα ευρώ από την τσέπη μας για αναλώσιμα, βιβλία. Πάσο για δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Γενναία αύξηση της χρηματοδότησης από τον κρατικό προϋπολογισμό και αναβάθμιση των σπουδών.


Παράλληλα, απευθύνονται σε όλους τους σπουδαστές, καλούν σε Γενικές Συνελεύσεις σε κάθε ΙΕΚ, σε κάθε τμήμα, συγκρότηση Επιτροπών Αγώνα παντού, σε δυνάμωμα του Συλλόγου Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ, σε οργάνωση της συμμετοχή με το Σύλλογό τους στη 48ωρη απεργία για το Ασφαλιστικό.

Περισσότερα νέα για τα ΙΕΚ στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr