Ξεκινά η νέα χρονιά στα Δημόσια ΙΕΚ -Υποχρεωτική μάσκα

Ξεκινά η νέα χρονιά στα Δημόσια ΙΕΚ -Υποχρεωτική μάσκα

Δημόσια ΙΕΚ: Τα μαθήματα των σπουδαστών στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) για το εξάμηνο 2020 Β (ακαδ. έτους 2020-2021) σύμφωνα το πλαίσιο λειτουργίας των ΙΕΚ που είχε δηλώσει η Υπουργός Παιδέιας, ξεκινά η νέα χρονιά αύριο Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020.

Υποχρεωτική μάσκα


Από την έναρξη του εκπαιδευτικού έτους 2020-2021, οι εκπαιδευτικοί, οι καταρτιζόμενοι και το κάθε είδους προσωπικό υποχρεούνται να φέρουν προστατευτική μη ιατρική μάσκα σε όλους τους εσωτερικούς χώρους.

Υποδοχή και ενημέρωση καταρτιζόμενων

Το ΔΙΕΚ Μεσολογγίου ξεκινά από αύριο Δευτέρα 05.10.2020 την καθιερωμένη υποδοχή και ενημέρωση των νέων καταρτιζόμενων. Η υποδοχή και ενημέρωση, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολικού συγκροτήματος που στεγάζεται το ΔΙΕΚ Μεσολογγίου, αναφέρει το ΔΙΕΚ.

Εν αναμονή για άλλα ΙΕΚ

Αμέσως μόλις έχουμε ενημέρωση από τη Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης για το χρονοδιάγραμμα του εξαμήνου 2020Β θα την αναρτήσουμε στην ιστοσελίδα μας (πιθανότατα μέχρι τη Δευτέρα).  Παρακαλούμε να ενημερώνεστε από εκεί για τις ενέργειες που θα πρέπει να κάνετε. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υπομονή σας" με ανακοίνωσή του το ΔΙΕΚ Μεταξουργείου.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για τα Δημόσια ΙΕΚ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr