Τρεις αποστολές του ΔΙΕΚ Ναυπάκτου στο εξωτερικό για κατάρτιση

Τρεις αποστολές του ΔΙΕΚ Ναυπάκτου στο εξωτερικό για κατάρτιση

Μεγάλη επιτυχία αποτελεί για το Δ.ΙΕΚ Ναυπάκτου η έγκριση του Σχεδίου Μαθησιακής Κινητικότητας ΚΑ1 με τρεις ροές, στον τομέα της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, του προγράμματος Erasmus+ 2019 με τίτλο: «Κατάρτιση σπουδαστών και επιμόρφωση προσωπικού στις βέλτιστες πρακτικές της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στην Ευρώπη».

Η 1η ροή του σχεδίου κινητικότητας στοχεύει στην κατάρτιση μέσω πρακτικής άσκησης 10 σπουδαστών του Δ.ΙΕΚ Ναυπάκτου της ειδικότητας «Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ» σε κέντρα ευεξίας και υδροθεραπείας στο Μιλάνο της Ιταλίας για 2 εβδομάδες.


Η 2η ροή του σχεδίου κινητικότητας έχει ως στόχο την κατάρτιση 10 σπουδαστών της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (CHEF)» στην παρασκευή παραδοσιακών ιταλικών εδεσμάτων στo Mιλάνο της Ιταλίας.

Η 3η ροή του σχεδίου στοχεύει στην επιμόρφωση του προσωπικού του Δ.ΙΕΚ στις βέλτιστες πρακτικής της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στη Ευρώπη και θα πραγματοποιηθεί στην Δρέσδη της Γερμανίας.

Η υλοποίηση του σχεδίου κινητικότητας θα δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες – σπουδαστές και προσωπικό του Δ.ΙΕΚ – να συνεργαστούν με επιχειρήσεις του εξωτερικού και να γνωρίσουν τις δυνατότητες απασχόλησης και σταδιοδρομίας στην Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Δ.ΙΕΚ Ναυπάκτου, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, θα υλοποιήσει σχέδιο κινητικότητας στον τομέα της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.
Συντονίστρια του προγράμματος Erasmus+ για το Δ.ΙΕΚ Ναυπάκτου είναι η κ. Παπαγεωργίου Κωνσταντίνα, Υποδιευθύντρια του Δ.ΙΕΚ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τα ΔΙΕΚ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr