ΕΟΠΠΕΠ: Αναστολή διενέργειας πρακτικού μέρους εξετάσεων πιστοποίησης ΙΕΚ για την ειδικότητα «Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών»

ΕΟΠΠΕΠ: Αναστολή διενέργειας πρακτικού μέρους εξετάσεων πιστοποίησης ΙΕΚ για ειδικότητα

Αναστολή διενέργειας του Πρακτικού Μέρους των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης της 1ης εξεταστικής περιόδου 2018 της ειδικότητας «Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών».

Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) ανακοινώνει την αναστολή της διενέργειας του Πρακτικού Μέρους των προγραμματισθέντων Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης της 1ης εξεταστικής περιόδου 2018, της ειδικότητας Ι.Ε.Κ. «Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών», στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο Κρήτης.


Η αναβολή των εξετάσεων υπαγορεύεται από την απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής, σύμφωνα με την οποία αναστέλλονται για τις επόμενες 14 ημέρες όλες οι εξετάσεις που πραγματοποιούν οι υπηρεσίες της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών για λόγους πρόληψης και προστασίας της υγείας των συμμετεχόντων.

Για ότι νεότερο θα υπάρξει σχετική ενημέρωση μέσα από τα «Φοιτητικά Νέα» μείνετε συντονισμένοι!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr