ΕΟΠΠΕΠ: Εξεταστικά Κέντρα διεξαγωγής Θεωρητικού και Πρακτικού Μέρους Εξετάσεων Πιστοποίησης ΙΕΚ 1ης Περιόδου 2018

ΕΟΠΠΕΠ: Εξεταστικά Κέντρα διεξαγωγής Θεωρητικού και Πρακτικού Μέρους Εξετάσεων Πιστοποίησης ΙΕΚ 1ης Περιόδου 2018

Εξετάσεις Πιστοποίησης ΙΕΚ: Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ., 1ης Περιόδου 2018 Εξεταστικά Κέντρα διεξαγωγής Θεωρητικού και Πρακτικού Μέρους.

Σας ενημερώνουμε ότι, σε περίπτωση που, εισάγοντας τα στοιχεία σας στην εφαρμογή, δεν μπορείτε να δείτε σε ποιο Εξεταστικό Κέντρο εξετάζεστε, η εξέταση του Πρακτικού μέρους όλων των ειδικοτήτων του Σαββάτου 10.11.2018 και της Κυριακής 11.11.2018 θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα που εξετάζεται το Θεωρητικό, από ώρα 15:00 μ.μ. έως 21:00 μ.μ. Σχετικά, θα ενημερώνεστε κατά την προσέλευσή σας στο Εξεταστικό Κέντρο Θεωρητικού Μέρους.


Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι της ειδικότητας «Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων» σύμφωνα με τον ν.4186/2013, στην Περιφέρεια Αττικής, οι οποίοι εξετάζονται (σύμφωνα με τις ημερομηνίες που θα εμφανίζονται στην εφαρμογή) στο Πρακτικό Μέρος στις 11.11.2018 και 12.11.2018 θα ενημερωθούν αύριο Παρασκευή 9.11.2018 με SMS στον αριθμό κινητού που έχουν δηλώσει, για την ακριβή ημερομηνία και ώρα που θα δώσουν το Πρακτικό Μέρος, ανεξάρτητα με το τι τους εμφανίζει η εφαρμογή.

Την ενημερωτική σελίδα των Αποφοίτων ΙΕΚ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Προγραμματισμός του Πρακτικού μέρους ισχύει ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ της 10ης και 11ης Νοεμβρίου 2018. Η εφαρμογή θα ενημερώνεται κάθε εβδομάδα, πριν τις προγραμματισμένες ημερομηνίες εξετάσεων.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.
& ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Κ.
Δρ. Ελένη Γιαννακοπούλου

ΕΟΠΠΕΠ: Ηλεκτρονική Εφαρμογή Αναζήτησης Εξεταστικού Κέντρου Εξετάσεων Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ

ΕΟΠΠΕΠ: Οδηγίες προς υποψήφιους για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης ΙΕΚ 1ης Περιόδου – ΠΡΟΣΟΧΗ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης ΙΕΚ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr