Μεταπτυχιακό πρόγραμμα ξεκινά στο ΤΕΙ Πελοποννήσου με τίτλο : «Γεωργία Ελεγχόμενου Περιβάλλοντος - Υδροπονία» Μεταπτυχιακό πρόγραμμα ξεκινά στο ΤΕΙ Πελοποννήσου με τίτλο: «Γεωργία Ελεγχόμενου Περιβάλλοντος - Υδροπονία»

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα ξεκινά στο ΤΕΙ Πελοποννήσου

Το ΤΕΙ Πελοποννήσου ανακοινώνει ότι ξεκινά τη λειτουργία αυτοδύναμου Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του οποίου η απόφαση έγκρισης δημοσιεύθηκε με το ΦΕΚ Β΄ 806 στις 6-5-2015. Το νέο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ. – MSc) με τίτλο : «Γεωργία Ελεγχόμενου Περιβάλλοντος − Υδροπονία / Controlled Environment Agriculture – Soilless Culture» πρόκειται να λειτουργήσει από το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2015-2016 στο Τμήμα Τεχνολογιών Γεωπόνων της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του ΤΕΙ Πελοποννήσου.

Αντικείμενο μεταπτυχιακού


Αντικείμενο του Π.Μ.Σ είναι η παροχή υψηλού επιπέδου εξειδικεύσεως στην εφαρμογή των τεχνολογιών ελέγχου των συνθηκών αναπτύξεως των φυτών μέσω θεωρητικών μαθημάτων και πρακτικής εφαρμογής στις υψηλής τεχνολογίας εγκαταστάσεις του Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου. Στόχος του Π.Μ.Σ είναι η ανταπόκριση των εκπαιδευομένων στις τρέχουσες ή στις μελλοντικές ανάγκες αλλά και στις τεκμηριωμένες ερευνητικές επιλογές, καθώς και η ελκυστικότητα για τους πτυχιούχους άλλων ισοτίμων τριτοβαθμίων ιδρυμάτων.

Σκοπός μεταπτυχιακού

Σκοπός του Π.Μ.Σ είναι η εκπαίδευση και δημιουργία αποφοίτων με υψηλή κατάρτιση στον τομέα της Γεωργίας ελεγχόμενου Περιβάλλοντος − Υδροπονίας, με υψηλό διεπιστημονικό υπόβαθρο και ειδίκευση στη γεωπονική επιστήμη και τεχνολογία, ο εφοδιασμός τους με την απαραίτητη γνώση και εμπειρία και η παροχή της δυνατότητας για την επαγγελματική και ακαδημαϊκή δραστηριότητά τους σε εθνικό αλλά και σε διεθνές περιβάλλον. Περισσότερες πληροφορίες σύντομα στην ιστοσελίδα του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Γεωργία Ελεγχόμενου Περιβάλλοντος − Υδροπονία / Master’s in Controlled Environment Agriculture – Soilless Culture» ή επικοινωνήστε με τον Επίκουρο Καθηγητή Δρ. Αναστάσιο Κώτσιρα τηλ. 27210 45177, Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr