Γυαλιά καρφιά στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς - Έσπασαν τα γραφεία της ΔΑΠ (ΒΙΝΤΕΟ)

Γυαλιά καρφιά στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς - Έσπασαν τα γραφεία της ΔΑΠ (ΒΙΝΤΕΟ) 

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Φοιτητικά Νέα» ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγο εντός του Πανεπιστημίου Πειραιά, όταν 15-20 'αγνωστα άτομα μπήκαν στον χώρο του Ιδρύματος και προκάλεσαν φθορές στα γραφεία της φοιτητικής παράταξης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

ΝΕΟΑνάληψη ευθύνης για την επίθεση στο στέκι της ΔΑΠ στο ΠΑΠΕΙ (ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ)


«Προ ολίγου άτομα επιτέθηκαν στα γραφεία της Δ.Α.Π. εντός του Πανεπιστημίου Πειραιά, έδειραν όποιον και όποιαν έβρισκαν μπροστά τους, προσπάθησαν να πετάξουν ένα παιδί από τον πρώτο όροφο στο κενό, έριξαν ένα τραπέζι πάνω σε μια κοπέλα, πέταξαν φέιγ βολάν και έφυγαν» τονίζει ο φοιτητής Α.Κ. στα «Φοιτητικά Νέα» που βρισκόταν όπως δηλώνει στο σημείο.

Και συνεχίζει: «Κατά την διάρκεια των επεισοδίων η αστυνομία εκλήθει αλλά καθυστέρησε τόσο να δώσει σήμα από το κέντρο να παρέμβει γιατί χρειαζόταν πρώτα να συμπληρώσει η τηλεφωνήτρια τα στοιχεία στο σύστημα, αλλά και όταν το σήμα δόθηκε η αστυνομία άργησε να έρθει. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο μας πληροφόρησαν πως ήρθαν από το Περιστέρι». 

Δείτε αποκλειστικό βίντεο

Εικόνες

Η ανακοίνωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πανεπιστημίου Πειραιώς

«ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!

Τα τραπέζια και οι καρέκλες δεν ανταποδίδουν. Η καταστροφή τους δηλώνει αδυναμία και φασισμό.

Το να βαράς τους τοίχους φορώντας κουκούλες και να κρατάς τσεκούρια και βαριοπούλες αποδεικνύει πολλά.

Όλοι και όλα μπορούν να ηττηθούν. Αυτό που δεν χάνει ποτέ, είναι ένα ιδανικό. Και το ιδανικό της ΔΑΠ και της Δημοκρατίας είναι από ατσάλι.

Η πολιτεία οφείλει άμεσα να προστατέψει την σωματική ακεραιότητα των φοιτητών στα δημόσια Ελληνικά Πανεπιστήμια! Ως εδώ!»

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr