ΤΕΙ Ιονίων Νήσων: Η επιμόρφωση οδηγεί ξανά στο αμφιθέατρο

ΤΕΙ Ιονίων Νήσων: Η επιμόρφωση οδηγεί ξανά στο αμφιθέατρο

Μέχρι τις 16 Νοεμβρίου θα διαρκέσει το διάστημα κατά το οποίο οι ενδιαφερόμενοι απόφοιτοι οποιουδήποτε ΑΕΙ και ΑΤΕΙ μπορούν να κάνουν τις εγγραφές τους για να λάβουν μέρος στις κατατακτήριες εξετάσεις, με στόχο την εισαγωγή τους στις Κατευθύνσεις Τεχνολογιών Φυσικού Περιβάλλοντος και Συντήρησης Πολιτισμικής Κληρονομιάς, για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, στο ΤΕΙ του νησιού μας.

Σύμφωνα με όσα μας μετέφερε η Γραμματέας των Κατευθύνσεων, Αλεξάνδρα Καρολίνα Ντούζεβιτς, το ενδιαφέρον που εκδηλώνεται είναι σημαντικό. Ηδη, σε κάθε Κατεύθυνση έχουν απευθυνθεί 13 άτομα και ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί περισσότερο.


Τα εξεταζόμενα μαθήματα για την Κατεύθυνση των Τεχνολογιών Φυσικού Περιβάλλοντος είναι τα Μαθηματικά, η Γενική Χημεία και οι Αρχές Επιστήμης Περιβάλλοντος, με διάρκεια εξέτασης για κάθε μάθημα, 2 ώρες.

Για την Κατεύθυνση Συντήρησης Πολιτισμικής Κληρονομιάς είναι η Ανόργανη Χημεία Συντήρησης (με διάρκεια εξέτασης 2 ώρες), το Ελεύθερο Σχέδιο και Χρώμα (με διάρκεια εξέτασης 3 ώρες) και η Ιστορία της Τέχνης με διάρκεια εξέτασης 2 ώρες.

Για την εγγραφή τους οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσκομίσουν τη σχετική Αίτηση που θα βρουν στη Γραμματεία του Τμήματος και Αντίγραφο του πτυχίου τους με αναγραφόμενη αναλυτική βαθμολογία. Επίσης, μπορούν να λάβουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, καθημερινά, 10:00 με 13:00.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr