Με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης στο νοσοκομείο 15 φοιτητές

Όταν η μεγάλη παρέα των φοιτητών καθόταν να φάει μακαρόνια με κιμά και καρμπονάρα, σίγουρα δεν φανταζόταν τα όσα θα ακολουθούσαν τις επόμενες ώρες.

Πρόκειται για 15 φοιτητές του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αργοστολίου, με συμπτώματα τροφικής δηλητηριάσης.

Πιθανότατα έπαθαν δηλητηρίαση από το φαγητό που έφαγαν στην Εστία το μεσημέρι της Τρίτης (09-09-2014), αλλά απάντηση σε αυτό θα δώσουν οι αιματολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν. Πιο αναλυτικά, όλα ξεκίνησαν μετά το φαγητό (μακαρόνια με κιμά και καρμπονάρα) που έφαγαν το μεσημέρι της Τρίτης στην Εστία του Αργοστολίου. Λίγο αργότερα, ξεκίνησαν να εμφανίζονται τα πρώτα συμπτώματα (διάρροια, έμετοι, πυρετός) και ο ένας μετά τον άλλο οι φοιτητές πήγαν στο Νοσοκομείο Αργοστολίου. Οι περισσότεροι από τους φοιτητές προέρχονται από το Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, ενώ υπάρχουν και κάποιοι από το Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας.


Στο Νοσοκομείο τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με ορούς και εν συνεχεία άρχισαν να αποχωρούν. Η αστυνομία κατέφτασε στο Νοσοκομείο και πήρε καταθέσεις από τους φοιτητές για το συμβάν.

Πάντως υπήρχαν και κάποιοι φοιτητές που δοκίμασαν από το φαγητό, αλλά δεν παρουσίασαν κάποια συμπτώματα, όπως αναφέρει το inKefalonia.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr