Αναβολή μαθημάτων στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και την Τρίτη 8/1

Αναβολή μαθημάτων στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και για αύριο Τρίτη 8/1

ΤΕΙ Θεσσαλονίκης: Νέα ανακοίνωση εξέδωσε ο Πρύτανης του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙΘ) προς τους φοιτητές σχετικά με το εάν πραγματοποιηθούν μαθήματα για αύριο Τρίτη 8/1:

«Αγαπητά μέλη της κοινότητας του ΑΤΕΙ-Θ,


Μετά και το σημερινό επιτόπιο έλεγχο των εγκαταστάσεων του ΑΤΕΙ-Θ, το Πρυτανικό Συμβούλιο αποφάσισε για αύριο Τρίτη 08-01-2019 την αναστολή αποκλειστικά και μόνον των μαθημάτων. Όλες οι διοικητικές υπηρεσίες του Ιδρύματος θα λειτουργήσουν κανονικά.

Μετά τη σφοδρή χιονόπτωση της Παρασκευής και του Σαββάτου ήδη από την Κυριακή επιχειρήθηκε η διάνοιξη όλων των κεντρικών αρτηριών του Ιδρύματος με μηχανήματα του ΤΕΙ και του Δήμου ΔΕΛΤΑ. Ακόμη, ρίχτηκε αλάτι επανειλημμένα  για να μην δημιουργηθεί πάγος εκ νέου.

Ευχαριστούμε το δήμαρχο ΔΕΛΤΑ, και τους υπάλληλους του δήμου καθώς και τους υπαλλήλους του Ιδρύματος μας που κάτω από ακραίες καιρικές συνθήκες κατάφεραν να ανοίξουν το ίδρυμα.

Επειδή όμως οι καιρικές συνθήκες θα συνεχίσουν να είναι δύσκολες, αποφασίστηκε να ανασταλούν τα μαθήματα για αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 ώστε να επιλυθούν πιθανά προβλήματα που θα προκύψουν από το νέο κύμα κακοκαιρίας.

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Τζιώνας

Πρύτανης ΑΤΕΙ-Θ» 

Προκηρύχθηκε το πρόγραμμα μεταπτυχιακών υποτροφιών από το Ίδρυμα Μποδοσάκη (2019-2020)

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr