Αυλαία για την 8η Φοιτητική Εβδομάδα του ΤΕΙ Θεσσαλίας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αυλαία για την 8η Φοιτητική Εβδομάδα του ΤΕΙ Θεσσαλίας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Με μια πληθώρα αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων έπεσε χθες το βράδυ στην «καρδιά» της Λάρισας, την κεντρική πλατεία, η αυλαία της 8ης Φοιτητικής Εβδομάδας που διοργάνωσε το ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Θεσσαλίας Δρ. Παναγιώτης Γούλας, άνοιξε τις εκδηλώσεις απευθύνοντας σύντομο χαιρετισμό στον οποίο αναφέρθηκε στο έργο που επιτελεί το Ίδρυμα, αλλά και στο γεγονός ότι το ΤΕΙ αποτελεί και ένα ζωντανό πολιτιστικό κύτταρο για την κοινωνία της πόλης.


Τον απολογισµό των Αθλητικών και Πολιτιστικών δραστηριοτήτων του ΤΕΙ Θεσσαλίας έκανε ο υπεύθυνος φυσικής αγωγής του Ιδρύματος Γιώργος Μπούτλας, ενώ την σκυτάλη πήραν στη συνέχεια οι φοιτητές του ΤΕΙ, οι οποίοι πραγματοποίησαν επίδειξη Ζίου Ζίτσου, Kick boxing και Capoeira. Η βραδιά έκλεισε με παραδοσιακούς χορούς από την Κρήτη, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο, τον Πόντο και τη Θράκη, καθώς και με χορογραφίες από σύγχρονο χορό, Τango, Zumba fitness, Break dance, Latin, Oriental και Rock ‘n Roll. Η βραδιά έκλεισε με την βράβευση των φοιτητών/αθλητών στους Διατμηματικούς Αγώνες του ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr