μειωμένο προϋπολογισμό, ελλιπές προσωπικό, λειτουργεί, ΤΕΙ Θεσσαλίας Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει στη λειτουργία του το ΤΕΙ Θεσσαλίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Με μειωμένο προϋπολογισμό και ελλιπές προσωπικό λειτουργεί το ΤΕΙ Θεσσαλίας

Ο πρόεδρος του ΤΕΙ Θεσσαλίας Παναγιώτης Γούλας περιγράφει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στη λειτουργία του Ιδρύματος, καθώς μειώθηκε δραστικά η χρηματοδότηση τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα το ίδρυμα να οδηγείται σε αδυναμία αντιμετώπισης των  υποχρεώσεών του. Ο ίδιος, υποστηρίζει ότι όσον αφορά στις υποχρεώσεις αυτές καταβάλλεται κάθε προσπάθεια μέσω άλλων δράσεων του ΤΕΙ να εξευρεθούν πόροι από άλλες πηγές και μάλιστα αποδίδουν μέχρι σήμερα. Μεγαλύτερο πρόβλημα, όμως,  θεωρεί ο ίδιος είναι η έλλειψη προσωπικού. Εκπαιδευτικού και διοικητικού.

Ο κ.Γούλας θα έχει συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και τους αντιπρυτάνεις προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα των ακαδημαικών ιδρυμάτων αλλά και να ανιχνεύσουν τα περιθώρια νέων συνεργασιών, προκειμένου από κοινού να καταφέρουν να κρατήσουν τα Ακαδημαικά Ιδρύματα σε ένα καλό επίπεδο και να αναπτύξουν περαιτέρω δράσεις και προγράμματα.


Είσαι Φοιτητής στο ΤΕΙ Θεσσαλίας; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση φοιτητών ΤΕΙ Θεσσαλίας» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του ΤΕΙ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑ TV

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr