Σήμερα στο ΤΕΙ Θεσσαλίας: «Νομοσχέδιο Γαβρόγλου. Μετά το πτυχίο τι; Εργασιακή προοπτική»

Σήμερα στο ΤΕΙ Θεσσαλίας: «Νομοσχέδιο Γαβρόγλου. Μετά το πτυχίο τι; Εργασιακή προοπτική»

ΤΕΙ Θεσσαλίας: Πρόθεση των φοιτητών του ΤΕΙ Θεσσαλίας είναι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις την ημέρα της ψήφισης του νομοσχεδίου στη Βουλή, ενώ οργανώνεται φοιτητικό συλλαλητήριο στις 28 Νοεμβρίου.

Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων-παρεμβάσεων και δράσεων που αναπτύσσουν, σήμερα Τρίτη, 13 Νοεμβρίου, στις 4 το απόγευμα, θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση με θέμα «Νομοσχέδιο Γαβρόγλου. Μετά το πτυχίο τι; Εργασιακή προοπτική» στο μεγάλο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Θεσσαλίας.


Στην εκδήλωση θα μιλήσουν καθηγητές του ΤΕΙ, φοιτητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής θα καταθέσει την εμπειρία του, καθώς και εργαζόμενοι, η Επιτροπή Αγώνα ΣΕΥΠ ΤΕΙ Λάρισας, η Επιτροπή Αγώνα ΣΤΕΦ ΤΕΙ Λάρισαςκαι ο σύλλογος εστιακών σπουδαστών ΤΕΙ Λάρισας.

Πανθεσσαλική Φοιτητική Σύσκεψη

Να αναφερθεί πως την Κυριακή πραγματοποιήθηκε Πανθεσσαλική Φοιτητική Σύσκεψη στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Θεσσαλίας στη Λάρισα. 

Στη σύσκεψη μετείχαν οι φοιτητικοί σύλλογοι Γεωπονίας (Φ.Π.), Μηχανολόγων Μηχανικών, Χωροταξίας, Παιδαγωγικού (ΠΤΔΕ), ΤΕΙ Καρδίτσας, ο Σύλλογος Εστιακών Σπουδαστών του ΤΕΙ Θεσσαλίας, η Επιτροπή Αγώνα Ιστορικού - Αρχαιολογικού (ΙΑΚΑ), η Επιτροπή Αγώνα ΣΕΥΠ και η Επιτροπή Αγώνα ΣΤΕΦ του ΤΕΙ Λάρισας, εκλεγμένοι στα ΔΣ των φοιτητικών - σπουδαστικών συλλόγων Πολιτικών Μηχανικών, Αρχιτεκτονικής, Ιχθυολογίας, ΣΔΟ (ΤΕΙ Λάρισας), Κτηνιατρικής και φοιτητές από το ΤΕΙ Τρικάλων, οι οποίοι συζήτησαν για τις εξελίξεις γύρω από το νομοσχέδιο για το νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και τις κινητοποιήσεις-δράσεις των φοιτητών αλλά και για τα επόμενα βήματά τους.

Κάλεσμα για συμμετοχή στην σημερινή εκδήλωση

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr