Αποχαιρέτησαν τον 22χρονο φοιτητή του ΤΕΙ Πάτρας που «έφυγε» τόσο άδικα (ΦΩΤΟ)

Σήμερα γράφτηκε η τελευταία σελίδα του δράματος για την οικογένεια του Μιχάλη Παντατοσάκη, ο οποίος «έφυγε» τόσο αιφνίδια, σκορπίζοντας τον πόνο στα αγαπημένα του πρόσωπα, καθώς και σε όλη την τοπική κοινωνία.

Η νεκρώσιμη ακολουθία ψάλθηκε στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου στο Νέο Κοιμητήριο. Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 11 π.μ.

Τι πραγματικά συνέβη;


«Τι πραγματικά συνέβη στον άτυχο νέο;». Αυτό είναι το ερώτημα που απασχολεί συγγενείς, φίλοι, καθηγητές και συμφοιτητές του άτυχου νέου που άφησε την τελευταία του πνοή μεσα στο ΚΤΕΛ της μεσημεριανής διαδρομής Πάτρα-Αθήνα.

Ο 22χρονος φοιτητής που καταγόταν από την Κρήτη στις 20 Μαρτίου είχε αναρτήσει στην ιστοσελίδα του στο facebook το πακετάρισμα των πραγμάτων του, τα οποία και μετέφερε στην Αθήνα, ανακοινώνοντας και αποχαιρετιστήριο πάρτι.

Η μοίρα όμως δεν τον άφησε να πραγματοποιήσει τα όνειρα του, κατά την διαδρομή προς την Αθήνα και συγκεκριμένα λίγα χιλιόμετρα πριν φτάσουν, ο 22χρονος έχασε τις αισθήσεις του, αμέσως ο διπλανός του ειδοποίησε τον οδηγό και προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Αφού τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας όπου και διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος τους προκλήθηκε από παθολογικά αίτια.

Σε πένθος έχει βυθιστεί η οικογένειά του, ενώ σοκαρισμένοι καθηγητές και οι συμφοιτητές του από το Τμήμα Λογοθεραπείας του ΤΕΙ Πατρών.

Φωτογραφίες από την κηδεία του 22χρονου Μιχάλη - creteplus.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr