Σεμινάριο Business English στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης

Το ΤΕΙ ΑΜΘ έχει την χαρά και την τιμή να είναι το πρώτο Γ/μιο Ίδρυμα στην Ελλάδα που υποδέχεται και φιλοξενεί κύκλο σεμιναριακών μαθημάτων Business English. Για τον σκοπό αυτό, με την υποστήριξη και συνεργασία του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και του Τμήματος Μορφωτικών Υποθέσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας, η καθηγήτρια Δρ Ντόροθυ Ζέμακ, βρίσκεται στην Καβάλα από τις 15 Οκτωβρίου για μία σειρά εντατικών σεμιναρίων αγγλικής γλώσσας για επιχειρήσεις και επαγγελματίες

Η Δρ Ζέμακ θα διδάξει σε περίπου 50 προπτυχιακούς φοιτητές θέματα που αφορούν στην σωστή χρήση της αγγλικής γλώσσας για τις επιχειρήσεις και τον εργασιακό στίβο, καθώς και θα μιλήσει σε εργαστήρια πρακτικής για καθηγητές αγγλικών των σχολείων της Καβάλας. Επίσης θα δώσει διαλέξεις στα ΠΜΣ MSc in Innovation in Technology and Entrepreneurship και MSc in Oil and Gaz Technology με την ίδια θεματολογία.

Στη συνέχεια θα ταξιδέψει στην Κοζάνη, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Σπάρτη και Αθήνα για μία σειρά συζητήσεων-διαλέξεων με καθηγητές αγγλικής.


Η κ. Ζέμακ είναι συγγραφέας, εκδότρια, καθηγήτρια και εκπαιδεύτρια καθηγητών και δασκάλων στην διδασκαλία αγγλικών ως δεύτερη γλώσσα. Η ίδια έχει γράψει πάνω από 15 βιβλία, όπως: Get Ready for International Business 1 and 2; OpenMind Essentials and MasterMind level 2. Ασχολείται με την διδαχή συγγραφής, διδασκαλίας αγγλικών για εργασία, ακαδημαϊκών αγγλικών και άλλα. Πολύ συχνά συμμετέχει σε διεθνείς συναντήσεις και συνέδρια καθώς και είναι blogger στο Teacher Talk του Azar Grammar.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr