Έναρξη υπηρεσιών Πρακτικής Άσκησης και Σταδιοδρομίας του ΤΕΙ Αθήνας

Έναρξη υπηρεσιών Πρακτικής Άσκησης και Σταδιοδρομίας του ΤΕΙ Αθήνας

Το Τμήμα Σπουδών, Πρακτικής Άσκησης και Σταδιοδρομίας του ΤΕΙ Αθήνας, σε συνεργασία με την κα. Νικολάτου Ειρήνη-Κωνσταντίνα, ειδικευόμενη στη Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό προσανατολισμό (Τμήμα Π.Ε.ΣΥ.Π. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.), δημιουργεί υπηρεσία σταδιοδρομίας με σκοπό να παρέχει στους τελειόφοιτους φοιτητές υποστήριξη στη διαμόρφωση βιογραφικού σημειώματος και συνοδευτικής επιστολής καθώς και ενημέρωση ως προς τις εξελίξεις στην αγορά εργασίας.

Η υπηρεσία αυτή θα λειτουργεί κάθε Δευτέρα και Τρίτη, ώρες 10:00 - 14:00, για το διάστημα Απρίλιος 2017 - Σεπτέμβριος 2017 (εκτός Αυγούστου και επίσημων αργιών), στον 1ο όροφο του κτηρίου της Βιβλιοθήκης, Γραφείο Κ3.104.


ΤΕΙ Αθήνας: Δεν θα πραγματοποιηθούν θεωρητικά μαθήματα (ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ)

Μέχρι τις 3 Απριλίου, που θα ξεκινήσει η λειτουργία της υπηρεσίας και καθώς οι συνεδρίες θα είναι ατομικές, οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού μέσω του Τμήματος Σπουδών, Πρακτικής Άσκησης & Σταδιοδρομίας στον τηλεφωνικό αριθμό 2105385180, καθημερινά 09:00 - 14:00.

Στη συνέχεια τα ραντεβού θα κλείνονται απευθείας μέσω της υπηρεσίας με νέα ανακοίνωση που θα προσδιορίζει τις ημέρες, τις ώρες και τον αριθμό επικοινωνίας.

Τα τελευταία νέα που αφορούν τους Φοιτητές του ΤΕΙ Αθήνας μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr