Σχετικά με την κατάληψη στο ΤΕΙ Αθήνας

Σχετικά με την κατάληψη στο ΤΕΙ Αθήνας

Συνεχίζοντας τον αγώνα για το δικαίωμα των σπουδαστών των οποίων έχουν εγκριθεί οι μετεγγραφές να σπουδάσουν, η Επιτροπή Μετεγγραφέντων του ΤΕΙ Αθήνας μαζί με Επιτροπές Αγώνα του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών προχώρησαν χτες το πρωί σε κατάληψη της διοίκησης του Ιδρύματος (δείτε περισότερα εδώ).

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης ενημέρωσαν τους σπουδαστές και συνέλεξαν υπογραφές στα μαθήματα, για τον δίκαιο αγώνα των μετεγγραφέντων σπουδαστών, για το ότι στην προσπάθειά τους να σπουδάσουν χωρίς εμπόδια και να έχουν ζωή με δικαιώματα αντιμετωπίζουν κοινά προβλήματα και κοινός πρέπει να είναι ο αγώνας τους, ενώ πραγματοποιήθηκε και συνάντηση με καθηγητές. Τα αιτήματα των μετεγγραφέντων στηρίζουν με αποφάσεις τους μια σειρά φοιτητικοί και σπουδαστικοί σύλλογοι.


Για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα που αφορούν τις Μετεγγραφές Φοιτητών Πατήστε Εδώ.

Οπως σημειώνουν σε δελτίο Τύπου οι Επιτροπές Αγώνα του ΜΑΣ στο ΤΕΙ Αθήνας, μετά το τμήμα της ΣΤΕΤΡΟΔ, έγιναν δεκτοί οι μετεγγραφέντες και από το Τμήμα της Διοίκησης Επιχειρήσεων και απομένουν πλέον να γίνουν αποδεκτοί σε Μαιευτική, Νοσηλευτική και Πληροφορική.

«Οι οικογένειές μας έχουν πληρώσει πολύ ακριβά με χαράτσια και φόρους για να έχουμε τη δυνατότητα να σπουδάζουμε», σημειώνουν οι Επιτροπές Αγώνα του ΜΑΣ, δηλώνοντας ότι ο αγώνας συνεχίζεται απαιτώντας: Κανένας σπουδαστής να μη μείνει εκτός σπουδών. Να γίνουν δεκτές όλες οι αιτήσεις των μετεγγραφέντων. Να ολοκληρωθούν τώρα οι διαδικασίες εγγραφής στις σχολές και να μη χάσουν άλλο χρόνο. Να δοθούν όλοι οι κωδικοί για να προμηθευτούν οι σπουδαστές βιβλία, πάσο, μειωμένη κάρτα για τα μέσα μαζικής μεταφοράς και κάρτα σίτισης. Ολοι οι φοιτητές από μετεγγραφή να μπορούν να τρώνε δωρεάν στις λέσχες των σχολών τους. Επαρκή κρατική χρηματοδότηση των Ιδρυμάτων. Πρόσληψη μόνιμου εκπαιδευτικού προσωπικού.

Πρόεδρος ΤΕΙ Αθήνας: Τα τμήματα να προχωρήσουν άμεσα στην εγγραφή των φοιτητών

Όλα τα φοιτητικά νέα που αφορούν τις Μετεγγραφές Φοιτητών στην κατηγορία Μετεγγραφές του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr