Κινδυνεύει εξεταστική, ΤΕΙ Αθήνας, κατάληψη, tei athinas, katalipsi,exetastiki,21/9 Κινδυνεύει η εξεταστική περίοδος του ΤΕΙ Αθηνών λόγω της κατάληψης

Κινδυνεύει η εξεταστική περίοδος του ΤΕΙ Αθηνών λόγω της κατάληψης

Η κατάληψη του εκπαιδευτικού ιδρύματος μετράει ήδη 9 ημέρες από ομάδα αντιεξουσιαστών που ζητούν να χορηγηθεί εκπαιδευτική άδεια στον νεαρό Ρωμανό. Να αναφερθεί πως έχουν ανασταλεί όλες οι λειτουργίες του ΤΕΙ Αθήνας.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ


Σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του ΤΕΙ Αθηνών όπως η διακοπή της εξεταστικής περιόδου, οι εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών, καθώς και η λειτουργία του Ειδικού Λογαριασμού και των οικονομικών υπηρεσιών μισθοδοσίας- έχει προκαλέσει η κατάληψη στο Ίδρυμα από ομάδα αντιεξουσιαστών για ένατη συνεχή ημέρα.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ

Η συνεχόμενη για 9η ημέρα κατάληψη του ΤΕΙ Αθήνας από ομάδα αναρχικών/αντιεξουσιαστών έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στη λειτουργία του ιδρύματος με τη διακοπή της εξεταστικής περιόδου, την αδυναμία έναρξης των ΜΠΣ, τις εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών, τη λειτουργία του Ειδικού Λογαριασμού και των οικονομικών υπηρεσιών μισθοδοσίας.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Αθήνας καλεί σε διευρυμένη γενική συνέλευση αύριο Τρίτη 22/09 και ώρα 9:00 με συμμετοχή όλων των συνδικαλιστικών συλλόγων (ΕΠ, ΔΠ, ΕΔΥΠ, ΕΤΕΠ) και των φοιτητικών συλλόγων. Η παρουσία όλων των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας (καθηγητές, διοικητικοί) είναι επιβεβλημένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, όπως πάντα πρώτοι στην ενημέρωση των φοιτητών, θα σας κρατούν ενήμερους για όλα τα τελευταία νέα που αφορούν το ΤΕΙ Αθήνας. Μείνετε συντονισμένοι!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr