Φοιτητές ΤΕΙ Αθήνας: Υπουργέ κινδυνεύουμε να χάσουμε το εξάμηνο!

Φοιτητές ΤΕΙ Αθήνας: Υπουργέ κινδυνεύουμε να χάσουμε το εξάμηνο!

Επιστολή προς τον Υπουργό Παιδείας απέστειλαν Φοιτητές του ΤΕΙ Αθήνας καθώς όπως αναφέρουν στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr διανύουν την 7η εβδομάδα του εξαμήνουν λαμβάνοντας ελλιπή εκπαίδευση και πολύ φοβούνται ότι εάν δεν επιλυθεί άμεσα το ζήτημα πρόσληψης έκτακτου διδακτικού προσωπικού κινδυνεύουν να χάσουν το εξάμηνο.

Η επιστολή των φοιτητών όπως έχει παραληφθεί στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr:


Αξιότιμε κ. Γαβρόγλου,

Μέσα από αυτή την επιστολή ως φοιτητές του τμήματος οδοντικής τεχνολογίας του ΑΤΕΙ Αθήνας θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας ένα σοβαρό ζήτημα το οποίο μας απασχολεί από την αρχή του ακαδημαϊκού έτους. 

Πολλά τμήματα όπως και το δικό μας αδυνατούν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα σπουδών σε εργαστηριακό και θεωρητικό επίπεδο. Και ο λόγος είναι ως αναφέρεται, ότι δεν έχει ακόμη δοθεί η έγκριση από το Υπουργείο Παιδείας  για τη πρόσληψη του έκτακτου διδακτικού προσωπικού.

Ήδη διανύουμε την 7η εβδομάδα λαμβάνοντας ελλιπή εκπαίδευση και πολύ φοβόμαστε ότι εάν δεν επιλυθεί άμεσα αυτό το ζήτημα κινδυνεύουμε να χάσουμε το εξάμηνο. Θέση σε αυτό το ζήτημα έχει πάρει και το εκπαιδευτικό προσωπικό μέσω της διήμερης αναστολής των μαθημάτων.

Το παραπάνω θέμα έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους φοιτητές και ειδικότερα σε αυτούς που  προέρχονται από  την επαρχία, λόγο του κόστους των σπουδών. Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους αναγκαζόμαστε να προβούμε σε κινητοποιήσεις.

Επιθυμούμε να λάβουμε της ιδιαίτερης προσοχής σας, σε αυτή μας τη προσπάθεια για να αποκτήσουμε τη παιδεία που μας αξίζει. 

Με εκτίμηση
Οι φοιτητές του τμήματος Οδοντικής Τεχνολογίας
Καλ. Γεώρ., Κοτ. Έλ., Πρεμ. Μαρ., Ψωμ. Ανασ.

Διήμερη αναστολή λειτουργίας του ΤΕΙ Αθήνας

Φοιτητής του ΤΕΙ Αθήνας έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr