Κάλεσμα της Ένωσης Αποφοίτων ΤΕΙ Κρήτης για τα εκκρεμή ζητήματα των πτυχιούχων ΤΕΙ της χώρας

Κάλεσμα της Ένωσης Αποφοίτων ΤΕΙ Κρήτης για τα εκκρεμή ζητήματα των πτυχιούχων ΤΕΙ της χώρας

Πτυχιούχοι ΤΕΙΗ Ένωση Αποφοίτων Τ.Ε.Ι. Κρήτης με ανοιχτή της επιστολή αναγγέλλει κάλεσμα προς τους συλλόγους αποφοίτων ΤΕΙ να προβούν στην διαδικασία κοινής συνάντησης με αφορμή τα εκκρεμή ζητήματα που αφορούν τόσο την ακαδημαϊκή όσο και την επαγγελματική αποκατάσταση των πτυχιούχων (Τ.Ε.Ι.) της χώρας.

Αναλυτικά η ανοιχτή επιστολή της Ένωσης Αποφοίτων ΤΕΙ Κρήτης:


Προς τους συλλόγους όλων των ειδικοτήτων (Τ.Ε.Ι.)

Αξιότιμοι Κύριοι/Κυρίες

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι με αφορμή τα εκκρεμή ζητήματα που αφορούν τόσο την ακαδημαϊκή όσο και την επαγγελματική αποκατάσταση των πτυχιούχων (Τ.Ε.Ι.), η Ένωση Αποφοίτων Τ.Ε.Ι. Κρήτης αναγγέλλει κάλεσμα προς πάσα κατεύθυνση.

Υπό το πρίσμα του ομαδικού πνεύματος, της Δημοκρατικής αρχής και της αρχής του κράτους δικαίου αποφασίστηκε από τα μέλη που απαρτίζουν την Ένωση Αποφοίτων Τ.Ε.Ι. Κρήτης, οι σύλλογοι που αντιπροσωπεύουν τις αντίστοιχες ειδικότητες να προβούν στην διαδικασία κοινής συνάντησης.

Ο σκοπός της παρούσας επιστολής είναι οι σύλλογοι των διαφόρων ειδικοτήτων (Τ.Ε.Ι.) να κινητοποιηθούν και να συμπλεύσουν εναρμονισμένα. Αναμφισβήτητα το συνεργατικό πνεύμα αποτελεί κινητήριο μοχλό πίεσης προς τους κυβερνώντες. Εν αντιθέσει τα μεμονωμένα εγχειρήματα αδυνατούν να αφουγκραστούν τις ανάγκες που γεννώνται στο κοινωνικό γίγνεσθαι· ακολούθως οι κοινωνικές ανάγκες παραμένουν ανικανοποίητες. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να κινηθούμε ομόφωνα και συντεταγμένα απέναντι στις νέες εξελίξεις.

Μετά τιμής

Ένωση Αποφοίτων Τ.Ε.Ι. Κρήτης

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr