Είσαι φοιτητής και θέλεις να αποτελέσεις μέρος της οργανωτικής ομάδας του TEDxAUTH 2020

Είσαι φοιτητής του ΑΠΘ και θέλεις να αποτελέσεις μέρος της οργανωτικής ομάδας του TEDxAUTH 2020

Αριστοτέλειο Παν. Θεσσαλονίκης: Το TEDxAUTH, μια από τις πιο ενεργές και δημιουργικές φοιτητικές ομάδες του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που στόχο έχει την διάδοση ιδεών, αναζητά άτομα για να στελεχώσουν τη νέα Οργανωτική Ομάδα για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

«Μέσω της συμμετοχής σου θα αποκομίσεις σημαντικές γνώσεις, θα καλλιεργήσεις σημαντικές δεξιότητες και θα αναπτύξεις πολύπλευρα πτυχές του εαυτού σου. Μας ενδιαφέρουν άνθρωποι με δημιουργικό και συλλογικό πνεύμα, ανησυχίες και φρέσκες ιδέες. Τα υποψήφια μέλη της ομάδας μας μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από μια ευρεία γκάμα θέσεων, εκείνη που τους ταιριάζει περισσότερο βάσει των ενδιαφερόντων και των εμπειριών τους.


Με τον τρόπο αυτό θα έχεις την ευκαιρία να ενταχθείς στη μεγάλη οικογένεια του TEDxAUTH και θα μπορέσεις να ζήσεις από κοντά την εμπειρία της διοργάνωσης ενός event μεγάλης εμβέλειας παγκοσμίου επιπέδου» αναφέρει στα «Φοιτητικά Νέα» μέλος της οργανωτικής επιτροπής του TEDxAUTH.

Αν ανάμεσα στις παραπάνω λέξεις εντοπίζεις ένα στοιχείο του εαυτού σου, τότε δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις την φόρμα που διατίθεται παρακάτω και που θα παραμείνει ανοιχτή από τις 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00 ως τις 4 Οκτωβρίου και ώρα 20:00.

Στο παρακάτω link θα βρείτε την σχετική αίτηση καθώς και την αναλυτική περιγραφή της κάθε θέσης. Ο κάθε υποψήφιος μπορεί να αιτηθεί το μέγιστο για δύο θέσεις. Η δυνατότητα επιλογής δεύτερης θέσης παρέχεται στη φόρμα μετά την συμπλήρωση της αίτησης για την πρώτη θέση.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Οι αιτήσεις θα μείνουν ανοιχτές μέχρι και την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στις 20:00.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στους παρακάτω συνδέσμους επικοινωνίας:
ΕMAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: TEDxAUTH
Instagram: tedxauth

Τα «Φοιτητικά Νέα» δυναμικός υποστηρικτής του TEDxAUTH

Λίγα λόγια για το TED

Το TED είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με σκοπό τη διάδοση ιδεών που έχουν στόχο να εμπνεύσουν, να κινητοποιήσουν το ακροατήριο και να του δώσουν τη δυνατότητα να αλλάξει τρόπο σκέψης και στάση ζωής. Ξεκίνησε το 1984 στην Καλιφόρνια ως ένα συνέδριο με κεντρικό άξονα την Τεχνολογία, την Ψυχαγωγία και το Design –από τα αρχικά των λέξεων Technology, Entertainment, Design προέρχεται η ονομασία TED. Σήμερα καλύπτει πλέον όλα τα πεδία –από την επιστήμη και την τέχνη μέχρι την επιχειρηματικότητα και τα παγκόσμια ζητήματα.

Σχετικά με το TEDx

Στο πνεύμα της αποστολής του TED, «ιδέες που αξίζει να διαδοθούν», το TEDx αποτελεί ένα πρόγραμμα τοπικών, ανεξάρτητων εκδηλώσεων. Το ανεξάρτητο του χαρακτήρα της οργάνωσης δηλώνεται με το x στην επωνυμία TEDx.

Στόχος του προγράμματος είναι να φέρει κοντά ανθρώπους για να μοιραστούν μια TEDx εμπειρία. Παράλληλα, οι ομιλητές επιδιώκουν να συνδέσουν το κοινό μέσα από συζήτηση.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr