Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Διπλώματα ΔΙΕΚ δια βοής, ένταση, σπρωξιές, βρισιές στην απονομή (ΒΙΝΤΕΟ)

Διπλώματα ΔΙΕΚ δια βοής, ένταση, σπρωξιές, βρισιές στην απονομή

Μπάχαλο στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Κυριακής. Διπλώματα δια βοής και χέρι με χέρι, σπρωξιές, βρισιές και ένταση πλαισίωσαν την απονομή σε τελειόφοιτους δημόσιων ΙΕΚ.

Λόγω κακής οργάνωσης, ο κόσμος άρχισε να συνωστίζεται στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» στο δημαρχείο με αποτέλεσμα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να γεμίσει ασφυκτικά από τελειόφοιτους, συγγενείς και φίλους που είχαν προσέλθει για τις απονομές.

Συντονιστείτε στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom πατώντας εδώ, για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για όλα τα τελευταία νέα!


Αφού γέμισε η αίθουσα, οι υποψήφιοι βγήκαν στον αύλειο χώρο και περίμεναν να ακούσουν δια βοής το όνομά τους από κάποιον «ντελάλη» προκειμένου να παραλάβουν το δίπλωμά τους χέρι με χέρι, χωρίς καμία διασταύρωση στοιχείων ταυτότητας. Όταν σημειώθηκαν τα πρώτα λάθη στις απονομές λόγω συνωνυμίας, ο κόσμος άρχισε να ξεσπάει κατά των υπευθύνων για την απίστευτη ταλαιπωρία μέσα στην ζέστη.

Ακολούθησε ένταση με διαπληκτισμούς εντός και εκτός δημαρχείου, κάποιοι πήγαν να πιαστούν στα χέρια ενώ φωνές και κατάρες για την έλλειψη οργάνωσης κυριαρχούσαν στην ατμόσφαιρα μέχρι και το τέλος της διαδικασίας.

Παρά των όσων διαβεβαίωνε ο «Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσώντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) ότι σε «περίπτωση που κάποιοι από τους επιτυχόντες και επιτυχούσες δεν μπορούν να παρευρεθούν αυτοπροσώπως, τα Διπλώματα είναι δυνατόν να δοθούν σε τρίτο πρόσωπο ΜΟΝΟ με εξουσιοδότηση», δεν κατέστη εφικτό λόγω υπερβολικού κόσμου.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών