Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Καταγγελία Φοιτήτριας του ΑΠΘ για σεξουαλική παρενόχληση από ιερέα

Καταγγελία Φοιτήτριας του ΑΠΘ για σεξουαλική παρενόχληση από ιερέα

Μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ - Η κοπέλα περιγράφει την ημέρα και την ώρα ακριβώς και κάνει την καταγγελία επωνύμως, όμως πολλοί χρήστες επισημαίνουν κάποια στοιχεία που φαίνονται σαν αντιφάσεις.

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγγέλλει στην προσωπική της σελίδα στο facebook φοιτήτρια του Τμήματος Θεάτρου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


Η Πένη Φωτιάδου υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από ιερέα, μέσα σε αστικό λεωφορείο. Μάλιστα, η κοπέλα κοινοποίησε φωτογραφίες που όπως λέει τράβηξε η ίδια με το κινητό της τηλέφωνο και να πείσει ότι όντως συνέβη το περιστατικό που περιγράφει.

Το κείμενό της έχει ήδη εκατοντάδες κοινοποιήσεις, ενώ μια από τις φίλες της δημοσίευσε και φωτογραφία του ανθρώπου που φέρεται να προχώρησε στην άσεμνη πράξη.

Τα σχόλια εξοργισμένων πολιτών κάτω από την ανάρτηση είναι δεκάδες, ενώ υπάρχουν και κάποιοι που υποστηρίζουν ότι οι φωτογραφίες είναι προϊόντα photoshop.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία επίσημη καταγγελία στην αστυνομία. 

Η ανάρτηση της νεαρής φοιτήτριας στο facebook:

«Χθες μπήκε ένας πάπας το μεσημέρι στο 14α, το λεωφορείο είχε πολλές άδειες θέσεις άλλα ήρθε και έκατσε διπλά μου, έβαλε το λάπτοπ στα πόδια του και μετά από λίγα λεπτά ένιωθα να μου χαϊδεύει το πόδι. Εκανα σταυροπόδι για να μην με ακουμπάει και αυτός έβαλε το λάπτοπ διπλά του για να μην έχουν ορατότητα οι άλλοι. Άρχισε να χαϊδεύεται και μετά από λίγο έβγαλε την αηδία του έξω. Ημουν με το κινητό στο χέρι και έβγαλα φωτογραφία γιατί δεν θα με πίστευε κάνεις αν άρχιζα να φωνάζω, τον έβγαλα και μετά μόλις άρχισα να του φωνάζω σηκώθηκε κατευθείαν και πάτησε το κουμπί να κατεβεί. Του φωνάζω «τι κάνεις» και βρίζω, με κοίταξε από την πόρτα πριν κατεβεί και μου λέει με ύφος «τι κάνω?». Κάνεις δεν ρώτησε τι έγινε, εκτός από μια κοπέλα, ο οδηγός δεν έκλεισε τις πόρτες ενώ εγώ φώναζα πολύ δυνατά και θα μπορούσε να μου είχε κλέψει το κινητό η το οτιδήποτε άλλα τον άφησε να φύγει. Αν ήταν κάποιος αλλοδαπός όλοι θα μιλούσαν, άλλα στην περίπτωση αυτοί του μ@@ που θέλει να λέει τον εαυτό του και πάπα, που την Κυριακίδη θα κοινωνήσει ένα παιδάκι δεν μίλησε κανείς. Μάλλον ήμουν υπερβολική που φώναξα.

Την φωτογραφία με το πρόσωπο του την έστειλε μια κοπέλα στα σχόλια δεν την έβγαλα εγώ, άπλα είναι ο ίδιος και συμπλήρωσα το αίσχος»

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr