Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 ΟΑΣΘ: Διαδικασία και Δικαιολογητικά έκδοσης Μειωμένου Εισιτηρίου για Πρωτοετείς Φοιτητές

ΟΑΣΘ: Διαδικασία και Δικαιολογητικά έκδοσης Μειωμένου Εισιτηρίου για Πρωτοετείς Φοιτητές

Από τον ΟΑΣΘ ανακοινώνεται ότι οι πρωτοετείς φοιτητές των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων Πανεπιστημιακού και Τεχνολογικού Τομέα της χώρας δικαιούνται μειωμένο εισιτήριο με την επίδειξη:

1. της βεβαίωσης εγγραφής τους στο οικείο ίδρυμα ή της εκτύπωσης ηλεκτρονικής αίτησης προεγγραφής τους


2. της αστυνομικής τους ταυτότητας

έως την 30η Νοεμβρίου 2019 προκειμένου να υπάρξει επαρκής χρόνος για την ολοκλήρωση των διαδικασιών έκδοσης της ακαδημαϊκής ταυτότητας, η οποία και παρέχει το δικαίωμα καταβολής μειωμένου κομίστρου στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για όσο διάστημα αναγράφεται επί αυτής.

Για τη μετακίνηση στα μέσα μαζικής μεταφοράς με μειωμένο κόμιστρο, οι υπόλοιποι φοιτητές των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων Πανεπιστημιακού και Τεχνολογικού Τομέα της χώρας, οφείλουν να επιδεικνύουν την ακαδημαϊκή τους ταυτότητα.

ΟΑΣΑ: Έκδοση προσωποποιημένης κάρτας στους πρωτοετείς φοιτητές – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Μέσα από τα «Φοιτητικά Νέα» οι Πρωτοετείς Φοιτητές θα ενημερωθούν ΠΡΩΤΟΙ για τις μετεγγραφές, δηλώσεις μαθημάτων, δωρεάν σίτιση, δωρεάν στέγαση, φοιτητικά συγγράμματα, φοιτητικό πάσο, φοιτητικά επιδόματα κτλ. Για να λαμβάνετε όλες τις ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ πατήστε ΕΔΩ και ΕΔΩ 

Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για όλα τα νέα που αφορούν τους Πρωτοετείς Φοιτητές!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα που αφορούν τους Πρωτοετείς.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr