Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Τι πρέπει να κάνουν οι Πρωτοετείς Φοιτητές μετά τις ηλεκτρονικές εγγραφές (SOS)

Τι πρέπει να κάνουν οι Πρωτοετείς Φοιτητές μετά τις ηλεκτρονικές εγγραφές (SOS)

Εγγραφές Πρωτοετών Φοιτητών: Η διαδικασία για τις εγγραφές 2017 – 2018 στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση πραγματοποιείται μέχρι και σήμερα Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017 μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής του Υπουργείου Παιδείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση eregister.it.minedu.gov.gr.

Ολοκλήρωση Εγγραφών

Στη συνέχεια οι Πρωτοετείς Φοιτητές 2017-2018 για να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους θα κληθούν από τις Γραμματείες των Τμημάτων σε πολύ σύντομο διάστημα που θα καθορίσουν οι αντίστοιχες Γραμματείες κατά περίπτωση, να παραλάβουν τους κωδικούς για την πρόσβαση στις ηλεκτρονικές ακαδημαϊκές υπηρεσίες.


Σε ορισμένα Πανεπιστήμια-ΤΕΙ απαιτείται η προσκόμιση Δικαιολογητικών από τους Πρωτοετείς Φοιτητές στη Γραμματεία του Τμήματός/Σχολής προκειμένου να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους και να αποκτήσουν πρόσβαση στις ακαδημαϊκές υπηρεσίες (δηλώσεις μαθημάτων, δωρεάν σίτιση, στέγαση, φοιτητικά συγγράμματα, φοιτητικό πάσο κτλ).

Για να δείτε τα Ιδρύματα που έχουν προβεί μέχρι στιγμής σε ανακοινώσεις για την ενημέρωση των Πρωτοετών τους σχετικά με την διαδικασία ολοκλήρωσης των εγγραφών πατήστε εδώ.

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ SOS ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ! Για τις δηλώσεις μαθημάτων, δωρεάν σίτιση, δωρεάν στέγαση, φοιτητικά συγγράμματα, φοιτητικό πάσο, φοιτητικά επιδόματα κτλ, θα ενημερωθείτε ΕΔΩ.

Μείνετε Συντονισμένοι στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για όλα τα τελευταία νέα που αφορούν τους Πρωτοετείς!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr