Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Μετεγγραφές 2019: Μέχρι 15 Οκτωβρίου οι αιτήσεις των φοιτητών που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας

Μετεγγραφές 2019: Μέχρι 15 Οκτωβρίου οι αιτήσεις των φοιτητών στελεχών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας

Μετεγγραφές 2019-2020: Τα «Φοιτητικά Νέα» ενημερώνουν τους φοιτητές των Α.Ε.Ι., οι οποίοι είναι μόνιμα υπηρετούντες στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας, δικαιούνται να μεταφέρουν, κατά τις κείμενες διατάξεις, τη θέση φοίτησής τους σε αντίστοιχη Σχολή ή Τμήμα Πανεπιστημίου, εφόσον είναι φοιτητές Πανεπιστημίου και σε αντίστοιχη Σχολή ή Τμήμα πρώην Τ.Ε.Ι., εφόσον είναι φοιτητές πρώην Τ.Ε.Ι., που εδρεύει στην πόλη όπου υπηρετούν.

Σε περίπτωση που δεν υφίσταται αντίστοιχη Σχολή ή Τμήμα Α.Ε.Ι. στον τόπο αυτό, οι ανωτέρω δύνανται να μεταφέρουν τη θέση φοίτησής τους στο πλησιέστερο Α.Ε.Ι. της πόλης όπου υπηρετούν».

Συντονιστείτε στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom πατώντας εδώ, για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για όλα τα τελευταία νέα!


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να υποβάλουν αίτηση για τη μεταφορά της θέσης φοίτησής έως 15 Οκτωβρίου 2019, στη Γραμματεία του Τμήματος υποδοχής, τις ημέρες και ώρες υποδοχής φοιτητών (Δευτέρα και Τετάρτη 12:00 – 14:00, Παρασκευή 11:00-13:00).

Η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από τα κάτωθι δικαιολογητικά:

  1. Πιστοποιητικό σπουδών ή βεβαίωση εγγραφής στο Τμήμα επιτυχίας ή φοίτησής τους.
  2. Πρόσφατο πιστοποιητικό υπηρεσιακών μεταβολών στο οποίο θα αναγράφεται η πόλη όπου υπηρετούν ή πρόσφατη βεβαίωση από το καθ’ ύλην αρμόδιο όργανο.

Για τις μετεγγραφές των υπολοίπων φοιτητών μπορείτε να ενημερωθείτε ΕΔΩ.

Μετεγγραφές Φοιτητών 2019: Οι Αντιστοιχίες των Τμημάτων για το 2019-2020

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών