Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Ένας ακόμη διεθνής φοιτητής θα κάνει το διδακτορικό του στο ΤΕΦΑΑ

Ένας ακόμη διεθνής φοιτητής θα κάνει το διδακτορικό του στο ΤΕΦΑΑ

Ένας ακόμα φοιτητής από το εξωτερικό επέλεξε το ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για τον ανώτατο κύκλο σπουδών του. Πρόκειται για τον 25χρονο Γερμανό Julian Fritsch και σπούδασε Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Μπόχουμ.

Τα τελευταία 2 χρόνια ζει στα Τρίκαλα όπου πραγματοποίησε με επιτυχία τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο «European Masters in Sport and Exercise Psychology» το οποίο συνδιοργανώνει το τοπικό ΤΕΦΑΑ μαζί με άλλα 9 Πανεπιστήμια του εξωτερικού, αναφέρει το trikalanews.

Συντονιστείτε στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom πατώντας εδώ, για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για όλα τα τελευταία νέα!


Από τον Οκτώβριο 2015 θα είναι υποψήφιος διδάκτορας στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού υπό την επίβλεψη του Αναπληρωτή Καθηγητή Δρ. Αντώνη Χατζηγεωργιάδη.

«Νομίζω ότι η απόφασή μου να κάνω το διδακτορικό μου στην Ελλάδα και στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ήταν σωστή. Είμαι εντυπωσιασμένος με τους Καθηγητές μου και την άριστη εξειδίκευσή τους σε σχέση με τα διεθνή πρότυπα, καθώς και με την μεγάλη ακαδημαϊκή ανεξαρτησία την οποία προσφέρουν. Επιπλέον, είναι πάντα διαθέσιμοι ώστε να μπορεί κανείς να επικοινωνήσει μαζί τους για καθοδήγηση και επίλυση προβλημάτων ανά πάσα στιγμή. Η γενική συνεργατική ατμόσφαιρα στο πανεπιστήμιο τη βρίσκω εντυπωσιακή. Τέλος, η προσωπική σχέση που έχω αναπτύξει με τους Καθηγητές μου αλλά και με την διοίκηση του ΤΕΦΑΑ είναι κάτι που δεν το γνώριζα από τις σπουδές μου στην Γερμανία», δηλώνει ο Julian Fritsch.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών