φοιτητής, Τάσος Ποτσέπης, ρεσιτάλ τρέλας, Όλα πρώτη φορά Ο φοιτητής, Τάσος Ποτσέπης έδωσε ρεσιτάλ τρέλας στο «Όλα πρώτη φορά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο φοιτητής, Τάσος Ποτσέπης έδωσε ρεσιτάλ τρέλας στο «Όλα πρώτη φορά»

Η ποιότητα στην ελληνική τηλεόραση δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, όμως δύσκολα θα τα καταφέρει... Ειδικά όταν υπάρχουν φάσεις σαν την χθεσινή με τον φοιτητή από την Έδεσσα μου μοιράζει αφιλοκερδώς αγάπη, ζώντας το όνειρό του.

Δείτε και θα καταλάβετε που έχει φτάσει η παρακμή...


«Αγάπη Μόνο»: Το «φαινόμενο» Τάσος Ποτσέπης!

Βγείτε στα μπαλκόνια, τις πλατείες και τα σουβλατζίδικα και αναφωνήστε με έντονο ύφος και όλη σας τη δύναμη «Αγάπη μόνο» γιατί έτσι θέλει ο Τάσος Ποτσέπης. Το νέο sensation του διαδικτύου βρήκε επιτέλους τη θέση που ήθελε τόσο καιρό. Με μια απλή συμμετοχή στο τηλεοπτικό παιχνίδι «Ραντεβού» κατάφερε να γίνει viral και όλος ο κόσμος ξέρει πλέον ποιος είναι.

Με καταγωγή από την Έδεσσα, το fit αγόρι που φιλάει τα μπράτσα του – μιας και είναι τα πολύτιμα του- είναι 23 και σπουδάζει Ηλεκτρολόγος-Μηχανικός, ασχολείται με το μόντελινγκ ενώ γυμνάζει τα «μούσκουλα» καθημερινά για να είναι σε φόρμα και να μπορεί να τα δείχνει ακόμη περισσότερο.

Με ένα στόμα, μια φωνή ο αγαπημένος Τάσος βροντοφωνάζει «Αγάπη Μόνο» κάνοντας το, το σύνθημα των ημερών και προκαλώντας μας άφθονο γέλιο.Δεν υπάρχει παρέα που να μην έχει υιοθετήσει το moto του αλλά ευτυχώς όχι τον εκνευριστικό τόνο της φωνής του. Σαν γνήσιος κανονιέρης χρησιμοποιεί τα χέρια του σαν όπλα και «εκτοξεύει» ρουκέτες αγάπης από το στόμα του. Αναλύοντας το προφίλ του μοναδικού μπρατσαρά, είδαμε πολλές φωτογραφίες – προφανώς χωρίς μπλούζα-, και φυσικά διάφορα βίντεο που δείχνουν τον νεαρό να επιδίδεται σε χορευτικά πάνω στη μπάρα χαρίζοντας μοναδικά στριπτίζ.

Θα μπορούσε κάλλιστα να πει κάποιος πως ο τύπος έχει «πρόβλημα» αλλά ξέρει τι κάνει, και το κάνει καλά. Φωνάζει, ωρύεται σαν κακομαθημένο 5χρονο για να περάσει το δικό του και προσπαθεί να μας επιβάλλει τη γλυκιά κατά τα άλλα φυσιογνωμία του. Όσοι τον ξέρουν μιλούν για ένα παιδί που έχει μεγάλη…αυτοπεποίθηση, πιστεύει πως μπορεί να καταφέρει τα πάντα ενώ στόχος του είναι η αναγνωρισιμότητα…όχι γιατί είναι ψώνιο αλλά γιατί πιστεύει πως μπορεί να μεταδώσει χαρά και θετική ενέργεια. Είναι ευγενικός, πρόσχαρος και άλλα πολλά!

Στα social media μετράει χιλιάδες φίλους που τον ακολουθούν και τον στηρίζουν ενώ πρόσφατα δημιουργήθηκε και σελίδα που τον αναγνωρίζει ως δημόσιο πρόσωπο….Αγάπη μόνο θα πούμε….αλλά σε χαμηλότερο τόνο…

Είδωλο, «βόμβα» του διαδικτύου και άλλα υπέροχα ουσιαστικά συνοδεύουν το όνομα του και όπως όλα δείχνουν θα πάρει «παραμάζωμα» όλες τις εκπομπές για να διαιωνίσει το μήνυμα του στον απλό λαό. Μάλλον είχαμε ανάγκη να δούμε ένα παρατράγουδο-τούμπανο να κατακλύζει τα social media και φοβόμαστε πως σύντομα θα γίνει vlogger αν όχι παρουσιαστής εκπομπής σε κάποιο τοπικό κανάλι. Τουλάχιστον μας κάνει και γελάμε ο μούφα – Magik Mike….

Πάμε όλοι μαζί: Αγάπη μόνο και φιλάκια στα μπράτσα…Μη ξεχνάτε τη πόζα-κλειδί με τα πιστόλια!!!!!

Περισσότερα νέα για την Φοιτητική Ζωή στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr