Αιώνιος φοιτητής υπήρξε ο Αλέξης Τσίπρας - Δείτε πόσα χρόνια έκανε να πάρει πτυχίο!

Αιώνιος φοιτητής υπήρξε ο Αλέξης Τσίπρας - Δείτε πόσα χρόνια έκανε να πάρει πτυχίο!

Το νέο πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία που κατέθεσε ο αρμόδιος Υπουργός, κ. Αριστείδης Μπαλτάς κλήθηκε να σχολιάσει ο καθηγητής Πανεπιστημίου Θάνος Βερέμης, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στον σταθμό Focus 103,6.

Ο κ. Βερέμης καταφέρθηκε εναντίον των αλλαγών, αλλά και εναντίον στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, με πρώτο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τον οποίο τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο κ. Τσίπρας είναι ο πρωταγωνιστής των αιώνιων φοιτητών. Πρώτον έκανε 10 χρόνια να πάρει πτυχίο, ωραία του το χαρίζουμε αυτό, ας πούμε ότι ο άνθρωπος είχε προβλήματα. Δεύτερον, δεν πάτησε ποτέ σε αίθουσα διδασκαλίας, αυτό το λένε οι συμφοιτητές του. Δεν τον είδαμε ποτέ μέσα σε τάξη...».

«Πολλοί από αυτούς έδιναν άλλοθι σε ανάλογες περιπτώσεις παραβατών» είπε ενώ αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, αν και τον χαρακτηρίζει εξυπνότατο, επεσήμανε πως «υπήρξε πρωταγωνιστής των καταλήψεων, όντας αιώνιος φοιτητής, αφού έκανε δέκα χρόνια για να πάρει το πτυχίο του. 

Διαβάστε ακόμη: Πού φοίτησε ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας! [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα, στο οποίο ο κ. Βερέμης μιλώντας γενικά για τον ΣΥΡΙΖΑ, λέει και ότι «όλο το κόμμα έχει μια κλίση στην παραβατικότητα».

 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr