Φοιτήτρια του ΕΚΠΑ καταγγέλλει απόπειρα βιασμού καθώς έφευγε από τη Σχολή της!

Φοιτήτρια του ΕΚΠΑ καταγγέλλει απόπειρα βιασμού καθώς έφευγε από τη Σχολή της!

Καταγγελίες ΦοιτητώνΦοιτήτρια που σπουδάζει στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) καταγγέλλει απόπειρα βιασμού από άγνωστο άνδρα μέρα μεσημέρι καθώς έφευγε από τη σχολή της.

Πιο αναλυτικά η φοιτήτρια όπως η ίδια καταγγέλλει δέχθηκε επίθεση χθες (Πέμπτη 19/9) στις 12.30 μέρα μεσημέρι καθώς περνούσε μπροστά από τη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών. Όπως περιγράφει η ίδια με ανάρτηση της, ο δράστης που της επιτέθηκε ήταν ένας άνδρας γύρω στα 30, με ύψος 1,70 περίπου, φορούσε λευκά ρούχα και μαύρο καπέλο. 


Αναλυτικά η φοιτήτρια καταγγέλλει: «Κατά τις 12:30 που έφευγα από τη σχολή για να γυρίσω σπίτι μου (Ζωγράφου) ένας αλλοδαπός ήρθε από πίσω μου και με έπιασε/θώπευσε στα οπίσθια και ανάμεσα στα πόδια. Τρόμαξα και γύρισα να δω ποιος ήταν γιατί ήμουν τελείως αφηρημένη, φορούσα ακουστικά. Προσπάθησε να με φιλήσει και να με πιάσει σφιχτά ώστε να μη μπορώ να κουνηθώ.»

Και συνεχίζει η φοιτήτρια: «Εγώ τον έσπρωχνα, άρχισα να φωνάζω βοήθεια και ευτυχώς πέρασε εκείνη την ώρα μία κυρία με αμάξι, έτρεξα προς το μέρος της κι έφυγε κι αυτός, προς την πύλη της Καισαριανής. Πιο συγκεκριμένα, περνούσα μπροστά από τη φιλοσοφική, στον παράδρομο και λογικά αυτός περίμενε κάτω από τη γέφυρα που υπάρχει εκεί. Ηταν 1,70 περίπου, γύρω στα 30 και φορούσε λευκά ρούχα και μαύρο καπέλο.»

Και καταλήγει η φοιτήτρια: «Φυσικά και κάλεσα την αστυνομία και τώρα θα κάνω καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Ζωγράφου. Το αναφέρω για να μαθευτεί μεταξύ φοιτητών και να μη συμβεί και σε κάποιον άλλον. Προσωπικά, έχω σοκαριστεί γιατί ήταν μέρα μεσημέρι, μέσα στην Πανεπιστημιούπολη.»

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr