Καρχαρίες κατασπάραξαν φοιτήτρια μπροστά στα μάτια των γονιών της!

Καρχαρίες κατασπάραξαν φοιτήτρια μπροστά στα μάτια των γονιών της!

Η κοπέλα κολυμπούσε κατά τη διάρκεια καταδυτικής αποστολής με την οικογένειά της στην περιοχή Ρόουζ Άιλαντ όταν γύρω στις 2 το μεσημέρι δέχθηκε επίθεση από τρεις καρχαρίες, πιθανότατα «τίγρεις».

Απερίγραπτο είναι αυτό που έζησαν οι γονείς μιας 21χρονης αμερικανίδας φοιτήτριας οι οποίοι είδαν μπροστά στα μάτια τους τον φρικτό θάνατο της κόρης τους έπειτα από επίθεση καρχαρία.


Το περιστατικό συνέβη στις Μπαχάμες όπου η οικογένεια των Αμερικανών βρισκόταν σε διακοπές.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της τοπικής αστυνομίας, νεκρή είναι η Τζόρνταν Λίντσει από την πόλη Τόρανς της Καλιφόρνια. Η κοπέλα κολυμπούσε κατά τη διάρκεια καταδυτικής αποστολής με την οικογένειά της στην περιοχή Ρόουζ Άιλαντ όταν γύρω στις 2 το μεσημέρι δέχθηκε επίθεση από τρεις καρχαρίες, πιθανότατα «τίγρεις», οι οποίοι την δάγκωσαν στα χέρια, στα πόδια και στους γλουτούς, ενώ ξερίζωσαν εντελώς το δεξί της χέρι.

Σύμφωνα με μαρτυρίες η οικογένειά της είδε τους καρχαρίες να πλησιάζουν και προσπάθησαν απεγνωσμένα να προειδοποιήσουν την κόρη τους, χωρίς ωστόσο η ίδια να μπορέσει να τους αντιληφθεί.

Αμέσως μετά όπως αναφέρουν "Τα Νέα", έβγαλαν από το νερό την άτυχη φοιτήτρια και την μετέφεραν στο νοσοκομείο του Νασσάου όπου απλώς επιβεβαιώθηκε ο θάνατός της.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr