20χρονη φοιτήτρια βρήκε τραγικό θάνατο σε κλαμπ

Φοιτήτρια βρήκε τραγικό θάνατο σε κλαμπ

Μία 20χρονη φοιτήτρια έχασε τη ζωή της, χθες στη Βρετανία, όταν καταπλακώθηκε από κιγκλίδωμα και ποδοπατήθηκε από πλήθος ατόμων που προσπαθούσε να μπει σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Η Ολίβια Μπερτ παγιδεύθηκε χθες κάτω από τα κάγκελα που ανέτρεψαν νέοι έξω από το κλαμπ Missoula στο Ντάρεμ. Οι υπεύθυνοι της «πόρτας» είχαν βάλει τα σίδερα για να σταματήσουν την ροή, καθώς το κλαμπ ήταν ήδη υπερ-πλήρες και δεν χωρούσε άλλο κόσμο.


«Όμως οι άνθρωποι στα μετόπισθεν δεν τον γνώριζαν αυτό και συνέχισαν να σπρώχνουν μέχρι που μία από τις μπάρες έπεσε πάνω της. Η φίλη μου ήταν εγκλωβισμένη από κάτω αλλά ο κόσμος συνέχισε να πατά πάνω της και να την προσπερνά (....) Προσπάθησε να κρατήσει αντίσταση αλλά οι άλλοι ήταν τόσοι πολλοί», αφηγείται μία συμφοιτήτριά της.

Η κοπέλα έχασε αμέσως τις αισθήσεις της και οι προσπάθειες των ανδρών στην πύλη του κλαμπ, δεν ήταν αρκετές για να την επαναφέρουν στη ζωή.

Η 20χρονη έχασε λίγο αργότερα τη ζωή της εξαιτίας των εκτεταμένων κρανιακών κακώσεων που είχε υποστεί.

«Το αγόρι μου προσπάθησε να τη βοηθήσει αλλά ήταν αδύνατο. Μου είπε πως, πιθανότατα, η Ολίβια δεν θα τα καταφέρει».

Άλλος αυτόπτης μάρτυρας έκανε λόγο για «απόλυτο χάος», όπως επιβεβαιώνουν και οι εικόνες από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας.

«Είναι ένα τραγικό περιστατικό. Η σκέψη μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους της Ολίβια», σχολίασε ο αστυνομικός επικεφαλής του Ντάρεμ, Κέβιν Γουέιρ, που υποσχέθηκε να βρεθούν οι άμεσα υπαίτιοι για τον θάνατο της 20χρονης, καθώς η αστυνομία ήδη διενεργεί έρευνα για το περιστατικό, αναφέρει η lifo.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr