Δωρεάν σεμινάρια στο Hotel Management για μεταπτυχιακούς φοιτητές στην Αθήνα

Το Swiss Education Group (SEG), το κορυφαίο Ελβετικό δίκτυο παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών Hotel Management, φέρνει το Tomorrow’s Hospitality Leaders workshop στην Αθήνα για μαθητές Λυκείου και μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Τα workshops, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στις 15 & 16 Φεβρουαρίου στο Electra Metropolis Hotel, αποτελούν μέρος μιας σειράς εκπαιδευτικών σεμιναρίων που διεξάγει το Swiss Education Group σε πολλές χώρες παγκοσμίως με στόχο να φέρουν σε επαφή στελέχη που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της φιλοξενίας και του τουρισμού με τους μελλοντικούς επαγγελματίες στον τομέα του Hospitality Management.

Συμμετοχή κορυφαίων επαγγελματιών

Στα workshops θα λάβουν μέρος κορυφαίοι επαγγελματίες της εγχώριας τουριστικής βιομηχανίας μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται οι Tarek Kouatly, Regional Manager, Europe - Swiss Education Group, Ευγένιος Σάββα, Executive Hospitality Consultant, Cyprus & Malta και ο Αλέξανδρος Χολέβας Marketing Manager, Black Sea Voyages, Athens, οι οποίοι θα μεταδώσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους.

Τι θα παρακολουθήσουν οι φοιτητές

Κατά τη διάρκειά των σεμιναρίων οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν και να κατανοήσουν βαθύτερα τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που θα συναντήσουν στην αγορά μέσα από την εμπλοκή τους στα διάφορα projects και challenges που θα κληθούν να λάβουν μέρος. Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε ομάδες των 4-5 ατόμων και υπό την συμβουλευτική καθοδήγηση διακεκριμένων hotel managers οι μεν μαθητές Λυκείου θα κληθούν να παρουσιάσουν τη δική τους λύση στο πρόβλημα το οποίο τους έχει παρουσιαστεί ως case study ενώ οι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα κληθούν να δημιουργήσουν και να παρουσιάσουν ένα ολοκληρωμένο business plan για ένα νέο ξενοδοχειακό concept.

Οι νικήτριες ομάδες θα κερδίσουν αεροπορικά εισιτήρια για την Ελβετία και θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στα Open Days που διοργανώνει το Swiss Education Group.

Το περιεχόμενο και η θεματολογία των workshops ποικίλει και έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει μια εξαιρετικά hands-on και εποικοδομητική εμπειρία τόσο στους ομιλητές όσο και στο κοινό, απαντώντας με αυτό τον τρόπο στη διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση σε αυτό τον κλάδο. Μετά το πέρας κάθε σεμιναρίου θα ακολουθήσει cocktail party όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν με κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου της φιλοξενίας και να συμμετέχουν σε συζητήσεις, ανακαλύπτοντας τις νέες τάσεις του κλάδου.

Για να δηλώσετε συμμετοχή επισκεφθείτε το site swisseducation.dk και συμπληρώστε την αντίστοιχη φόρμα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr


https://www.foititikanea.gr