Ευκαιρία για φοιτητές να κάνουν την αλλαγή που ονειρεύονται.

Έχεις την ιδέα που πιστεύεις ότι θα φέρει θετική αλλαγή στην τοπική κοινωνία αλλά και σε όλο τον κόσμο; Είσαι νέος έως 25 ετών; Τότε ο διαγωνισμός Challenge for Change της Microsoft είναι η ευκαιρία σου για την υλοποιήσεις.  

«Ο καθένας από εμάς μπορεί να συνεισφέρει και να φέρει μια θετική αλλαγή, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής ενός ανθρώπου ή μιας ομάδας ανθρώπων. Σημασία έχει να κάνουμε το πρώτο βήμα, αφού όλοι αρχίζουμε από κάπου» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές.

Μέσω του διαγωνισμού Challenge for Change η Microsoft ενθαρρύνει και προσκαλεί λοιπόν μαθητές και φοιτητές από την Ελλάδα αλλά και από όλο τον κόσμο ηλικίας 13-25 ετών να υποβάλουν τις ιδέες τους κάνοντας έτσι την αρχή για έναν καλύτερο κόσμο.

Η διαδικασία εγγραφής είναι πολύ απλή και περιλαμβάνει ερωτήσεις σχετικά με την ιδέα των συμμετεχόντων και τους τρόπους με τους οποίους η τεχνολογία της Microsoft μπορεί να την κάνει πραγματικότητα.

Οι δεκαπέντε συμμετέχοντες που θα καταφέρουν να φτάσουν στον τελικό θα κερδίσουν ένα Surface Pro 3 με Office 365, ενώ οι πέντε μεγάλοι νικητές θα κερδίσουν μοναδικά δώρα, όπως ένα ταξίδι στη Νικαράγουα όπου θα μάθουν να «δημιουργούν την αλλαγή», ένα windows phone καθώς και την ευκαιρία να συμμετέχουν ως εκπρόσωποι στο πρόγραμμα του Microsoft Youthspark.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 25 Μαρτίου 2015.  

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να εμπνευστεί τε ακούγοντας τις ιστορίες των νικητών της περσινής χρονιάς και στη συνέχεια να συμμετάσχετε στο Challenge for Change εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr


https://www.foititikanea.gr