Πότε θα διεξαχθούν οι Φοιτητικές Εκλογές 2018! (ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)

Πότε θα διεξαχθούν οι Φοιτητικές Εκλογές 2018! (ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)

Φοιτητικές Εκλογές 2018: Σύμφωνα με πληροφορίες του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr δεν έχει καθοριστεί ακόμη η οριστική ημερομηνία πραγματοποίησης των φοιτητικών εκλογών 2018.

Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr επικοινώνησαν με τον γραμματέα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πανεπιστημίων, Μένιο Κορομηλά, για να γίνει γνωστό το πότε θα καθοριστεί η ημερομηνία διεξαγωγής των Φοιτητικών Εκλογών 2018, και μας δήλωσε τα εξής:


«Δεν έχει καθοριστεί ακόμη η οριστική ημερομηνία, καθώς δεν έχει υπογραφεί χαρτί με την ημερομηνία των φοιτητικών εκλογών 2018. Θεωρώ ότι μέσα στην εβδομάδα θα έχει λήξει επίσημα».

Στο ερώτημα μας, εάν έχει γίνει η κοινή συνάντηση των επικεφαλής των φοιτητικών παρατάξεων για τον καθορισμό της ημερομηνίας, ο Μένιος Κορομηλάς μας δήλωσε ότι έχουν γίνει αρκετές συναντήσεις μέχρι τώρα.

Οι πιθανές ημερομηνίες οι οποίες έχουν συζητηθεί στις προηγούμενες συνατήσεις για την πραγματοποίηση των φοιτητικών εκλογών 2018 είναι η Τετάρτη 9 Μαΐου ή η Τετάρτη 16 Μαΐου, δήλωσε χαρακτηριστικά στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr.

Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, το Μεγαλύτερο Φοιτητικό Portal της χώρας, ΠΡΩΤΑ όπως κάθε χρόνο, θα καλύψουν τις εξελίξεις των Φοιτητικών Εκλογών και σε ζωντανή ροή, λεπτό προς λεπτό, τα Αποτελέσματα των Φοιτητικών Εκλογών 2018.

Φοιτητικές Εκλογές 2018

(ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΔΩ)

Φοιτητικές Εκλογές 2018

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr