Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα: Στο περίμενε χιλιάδες φοιτητές!

Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα: Στο περίμενε χιλιάδες φοιτητές! 

Στο περίμενε εξακολουθούν να βρίσκονται χιλιάδες φοιτητές που ακούν για το στεγαστικό φοιτητικό επίδομα, αλλά δεν το βλέπουν να πιστώνεται στους λογαριασμούς τους.

Το θέμα ανέδειξε ο αναπληρωτής τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Κέλλας, ο οποίος κατηγορεί το υπουργείο για «αδικαιολόγητη» καθυστέρηση στην καταβολή του επιδόματος «ανάσα» για χιλιάδες οικογένειες που έχουν παιδί ή παιδιά που σπουδάζουν σε άλλες πόλεις.


Σταματήστε να αναβάλλετε τις στοιχειώδεις υποχρεώσεις σας

Ο κ. Κέλλας καλεί μάλιστα την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας να σταματήσει να αναβάλλει την εκπλήρωση ακόμη και των πιο στοιχειωδών υποχρεώσεών του απέναντι στους φοιτητές.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Για χιλιάδες φοιτητές και τις οικογένειές τους, το στεγαστικό φοιτητικό επίδομα αποτελεί σημαντικότατο βοήθημα στον ετήσιο οικογενειακό προϋπολογισμό.  Η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, όμως, καθυστερεί αδικαιολόγητα την καταβολή του στεγαστικού επιδόματος στους δικαιούχους φοιτητές. Και αυτό ενώ δημιουργεί, την ίδια στιγμή, εκατοντάδες νέες θέσεις στο καινούργιο οργανόγραμμα του Υπουργείου, οι οποίες μάλιστα συνοδεύονται από επιδόματα για  ημετέρους.

Καλούμε το Υπουργείο να σταματήσει να αναβάλλει την εκπλήρωση ακόμη και των πιο στοιχειωδών υποχρεώσεών του απέναντι στους φοιτητές, και να προχωρήσει στην άμεση πίστωση των σχετικών κονδυλίων».

Για την καθημερινή σας ενημέρωση για όλα τα τελευταία νέα για το Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα πατήστε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr