ΕΓΓΡΑΦΕΣ, ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ, Πότε,  πραγματοποιηθούν,eggrafes,protoeton,site,hmeromhnia,ημερομηνία,2015,ξεκινησαν οι εγγραφες,Πανεπιστήμια,ΤΕΙ,panepisthmia,tei ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ: Πότε θα πραγματοποιηθούν;

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ 2015: Πότε θα πραγματοποιηθούν;

Δεν έχουμε ακόμα συγκεκριμένη ημερομηνία για την έναρξη των εγγραφών για τους επιτυχόντες των φετινών πανελλαδικών (υποψήφιους πρωτοετείς φοιτητές). Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας εργάζονται επάνω στην ηλεκτρονική πλατφόρμα των εγγραφών και απομένουν ακόμα κάποιες λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση των εργασιών. Όπως ενημερωθήκαμε, πιθανόν να απαιτηθούν 10 μέρες περίπου για τη διευθέτηση των τυχόν εκκρεμοτήτων.

Οι εγγραφές αναμένεται να ξεκινήσουν σύμφωνα με πληροφορίες από του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, ημερομηνίες που θα ορίσει το υπουργείο Παιδείας με εγκύκλιο που αναμένεται να εκδώσει την Πέμπτη ή Παρασκευή που να καθορίζει τα διαδικαστικά θέματα.


ΒΓΗΚΕ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ 2015: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία των εγγραφών!

Το ηλεκτρονικό πληροφοριακό σύστημα απλουστεύει και διευκολύνει τη διαδικασία εγγραφής των υποψήφιων πρωτοετών φοιτητών 2015, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Όπως ενημερωθήκαμε οι φοιτητές θα μπαίνουν στο σύστημα και αφού ολοκληρώνουν την ηλεκτρονική διαδικασία  θα αποστέλλουν τα δικαιολογητικά τους ταχυδρομικώς στις γραμματείες των σχολών.  Σημειώνουμε ότι το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος (2014-2015) οι εγγραφές πραγματοποιήθηκαν το διάστημα 15 Σεπτεμβρίου με 26 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε ακόμη: 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr