Το ΟΠΑ καλωσορίζει τους πρωτοετείς φοιτητές

Το ΟΠΑ καλωσορίζει τους πρωτοετείς φοιτητές

Πρωτοετείς Φοιτητές: Αναλυτικά το μήνυμα του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητή Εμμανουήλ Γιακουμάκη προς τους πρωτοετείς φοιτητές 2019-2020:

Αγαπητές και Αγαπητοί Πρωτοετείς,


Με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζω στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την επιτυχία σας στις εισαγωγικές εξετάσεις, η οποία ήρθε να επιβραβεύσει και να ανταμείψει τις επίπονες προσπάθειες που καταβάλατε τα τελευταία χρόνια.

Εύχομαι ο νέος κύκλος της ζωής σας, ο κύκλος του ακαδημαϊκού πολίτη, να είναι για σας όμορφος και δημιουργικός. Να αποκτήσετε την υψηλή επιστημονική κατάρτιση που προσφέρει το Πανεπιστήμιό μας και, ταυτόχρονα, να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να αναπτύξετε την προσωπικότητά σας.

Με τη βεβαιότητα ότι οι σπουδές σας στο Πανεπιστήμιό μας θα δικαιώσουν την επιλογή σας, σας εύχομαι θερμά καλές σπουδές και μια δημιουργική και πλούσια σε εμπειρίες φοιτητική ζωή.

Καλώς ήρθατε στη μεγάλη ακαδημαϊκή οικογένεια του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών!

ΠΡΩΤΟΕΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν θέλεις να Μείνεις Ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα που αφορούν την Εγγραφή σου στην Σχολή, έκδοση φοιτητικού πάσου, αίτηση για μετεγγραφή (Προθεσμίες/Δικαιολογητικά) ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Εγγραφές Πρωτοετών στο Πανεπιστήμιο

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα που αφορούν τους Πρωτοετείς.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr